Noi vești despre Halo Infinite de la Gamescom: dacă ai un Xbox Series X/S, te vei bucura

Noi vești despre Halo Infinite de la Gamescom: dacă ai un Xbox Series X/S, te vei bucura

După o amânare de aproape un an de zile. Halo Infinite are, în final, o dată de lansare clară.

După un eveniment mai degrabă lacunar în cadrul prezentării  Xbox Gamescom, dezvoltatorul a confirmat, mai mult forțat, că nu mai avem mult de așteptat până la următorul joc din serie.

Confirmarea a venit pe fondul unei erori a celor de la Microsoft care au actualizat Microsoft Store cu data de lansare a noului joc. Acest lucru a fost speculat de către cei de la Aggiornamenti Lumia care de altfel au fost și primii care au anunțat data de lansare.

În urma știrii lansate de către italieni directorul creativ, Joseph Staten, a confirmat noua dată de lansare. Probabil că Microsoft urma să facă oricum mult așteptata dezvăluire dar și-au stricat singuri surpriza pentru fani.

Ce înseamnă asta

Jocul urmează să fie lansat pe platforma de gaming Microsoft Xbox X/S, Xbox One și PC în data de 8 decembrie 2021.

La începutul săptămânii trecute, 343 Industries a anunțat ca Halo Infinite nu va fi lansat cu campania co-op sau modul Forge, care le-ar fi dat oportunitatea jucătorilor să creeze și să joace pe hărți personalizate. Acest lucru este normal să înfurie fanii pe de-o parte, dar dacă asta se va traduce printr-un joc mai finisat și fără prea multe erori atunci eu sunt de părere că merită așteptarea.

De asemenea, a începutul și testarea beta a modului multiplayer. După aproape o lună de teste senzația generală și recenziile din partea celor implicați în testare este una general pozitivă.

E foarte greu de explicat cât de importantă este lansarea lui Halo Infinite pentru Microsoft. În mod normal, ar fi trebuit să fie primul joc exclusiv pentru noile console Xbox X/S. Din păcate, a fost amânat anul trecut ceea ce a lăsat compania americană cu o mare gaură, în timp ce Sony a avut multiple lansări exclusive pe consola sa de ultimă generație, PlayStation 5. De aceea, această lansare trebuie să fie perfectă, rămâne totuși de văzut dacă Microsoft va reuși sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: