Noi detalii despre God of War: Ragnarok și Horizon: Forbidden West: veștile sunt bune și rele

Noi detalii despre God of War: Ragnarok și Horizon: Forbidden West: veștile sunt bune și rele

Unele dintre cele mai bune jocuri de PlayStation vor avea parte de continuări. Este vorba de God of War: Ragnarok și Horizon: Forbidden West. Din păcate, vom aștepta un pic mai mult pentru lansarea lor decât credeam inițial.

Cei de la Sony au încercat să fie un pic mai transparenți în ultimii ani, când vine vorba de proiectele la care lucrează. Tocmai din acest motiv, printr-o postare pe blogul oficial Playstation, Hermen Hulst a oferit mai mult detalii atât despre jocurile de PS pe care le știam deja, cât și unele complet noi. Ca referință, Hulst este șefa PlayStation Studio.

În postarea de mai sus de pe blogul oficial, Hulst a atras atenția asupra faptului că PlayStation Studios lucrează simultan la peste 25 de jocuri video. Aproape jumătate dintre ele sunt proprietăți intelectuale noi. Cu alte cuvinte, nu continuă povestea unor francize pe care le asociezi deja cu Playstation. Celelalte sunt menite să întărească ideea că îți cumperi un PS4 sau PS5 pentru titlurile exclusive, pentru francizele pe care le cunoști deja și care merită să-și continue povestea prin intermediul a noi titluri.

Bend Studio, cunoscut pentru Days Gone, își dedică acum atenția unui nou joc de tip open world sau lume deschisă, o proprietate intelectuală nouă. Nu știm când apare și același lucru este valabil și în cazul mult așteptatelor God of War: Ragnarok, respectiv Horizon: Forbidden West. Din păcate, sunt șanse foarte mari să apară abia în 2022, din cauza pandemiei.

Vestea bună este însă că aceste titluri vor face valuri atât pe PlayStation 5, cât și pe PlayStation 4. Deși vor profita la maxim de posibilitățile hardware ale noilor console Sony, dacă nu ai apucat să pui mâna pe un PS5, te vei bucura să știi că este perfect pentru el și bătrânul PS4 pe care îl ai demult. Grand Turismo 7 se va număra de asemenea printre titlurile exclusive pe care le poți experimenta în egală măsură pe vechile și noile console de la Sony.

Citește și: