28 mai 2021 | 12:15

VIDEO Cel mai așteptat joc pentru PlayStation 5 e aproape gata: experiența fascinantă din Horizon Forbidden West

Gaming
VIDEO Cel mai așteptat joc pentru PlayStation 5 e aproape gata: experiența fascinantă din Horizon Forbidden West

Fanii Horizon Forbidden West vor avea parte în curând de o surpriză. O nouă versiune a jocului a fost gândită special pentru PlayStation 5.

Horizon Forbidden West, varianta dedicată noii console PlayStation 5, a stat pentru o vreme sub semnul întrebării. Cei de la Guerilla Games au tot amânat anunțarea noii versiuni, iar planurile și calendarul au fost date peste cap și de pandemie.

Totuși, anunțul așteptat de fani a venit. Cel mai așteptat joc pentru PS5 sosește în a doua parte a acestui an. Nu există o dată certă de lansare, dar e clar că se întâmplă. Dacă ești curios să vezi cum arată, această sesiune de streaming live e tot ce-ți trebuie pentru a-ți da seama că se anunță ceva spectaculos.

Horizon Forbidden West, cel mai așteptat joc pentru PS5

 

Horizon Zero Dawn, versiunea precedentă, a fost lansată exclusiv pe PlayStation 4 în 2017 și a devenit repede unul dintre jocurile care s-au vândut cel mai bine. A venit cu experiența unui univers futuristic, animat de animale-mașinării, comunități tribale și sisteme bazate pe inteligență artificială.

Creatorii, Guerilla Games, sunt și cei care au venit cu franciza Killzone.

După cum vezi în teaser-ul de mai sus, totul a fost îmbunătățit. Experiența se anunță a fi una impresionantă, iar elementele de design grafic te transpun cu totul acolo. Personajul Aloy va fi antrenat în lupte mult mai dinamice, mișcările sunt mult mai naturale, iar vegetația creată în universul jocului este fascinant realizată.

În versiunea gândită pentru PS5, Aloy poate folosi noi tipuri de gadgeturi, cum ar fi bombele de fum. Scenariul este, așadar, unul cât se poate de antrenant, așa că a meritat așteptarea, chiar dacă versiunea dedicată noii console de la Sony vine abia la un an după ce a fost lansată PlayStation 5.

Creatorii au preferat să aștepte pentru a oferi o experiență cu adevărat interesantă. Horizon Forbidden West se anunță a fi un titlu spectaculos.