Niciodată nu ți-ai încărcat telefonul atât de repede: performanța record a Xiaomi

Niciodată nu ți-ai încărcat telefonul atât de repede: performanța record a Xiaomi

Xiaomi a anunțat data în care va avea loc lansarea noilor sale produse. Așa cum era de așteptat, principala vedetă a acestui eveniment va fi telefonul Xiaomi 11T Pro, care va beneficia de noua tehnologie Hypercharge.

Noua serie va fi lansată în două modele, T11 și T11 Pro. Mai mult, producătorul chinez a confirmat, de asemenea, că în cadrul aceleiași conferințe va fi dezvăluit și noul încărcătorul HyperCharge, ca răspuns la postarea lui Unbox Therapy pe Twitter.

Tot pe Twitter, Xiaomi a menționat că doar modelul 11T Pro va avea compatibilitate cu HyperCharge. Oricum, ambele modele beneficiau de viteze de încărcare rapide. Astfel, Mi 11 Pro era compatibil cu încărcarea la 67 de wați, în timp ce Mi 11 dispunea de posibilitatea de încărcare la 55 W. În afară de asta, modelul 11T va trece la un procesor MediaTek Dimensity în locul Snapdragon 888, care este așteptat în 11T Pro.

https://fscl01.fonpit.de/userfiles/7715851/image/GvvPPMn2vJQxiWZs.mp4_snapshot_00.04.501-w782.jpg

Cea mai rapidă încărcare

Hypercharge este cea mai nouă tehnologie de încărcare rapidă. Xiaomi a testat un încărcător de 200 de wați capabil să încarce complet bateria de 4.000 mAh a unui Mi 11 Pro în opt minute, Însă, noul telefon va beneficia de o încărcare cu 120W.

Totuși, nu uita că lucrurile nu sunt chiar simple cu tehnologiile de încărcare rapidă, trebuie să cântărești avantajele și dezavantajele acestor viteze de încărcare care pot afecta fiabilitatea bateriei telefonului tău.

Ca răspuns la preocupările privind siguranța și durata de viață a dispozitivului, compania a postat pe Twitter informații despre modul în care tehnologia include sisteme pentru monitorizarea temperaturii în timp real nu doar a bateriei, ci și a portului USB-C și a plăcii de bază. Potrivit companiei, bateria ar trebui să păstreze o capacitate de 80% chiar și după 800 de cicluri de reîncărcare.

Cu toate acestea, rămâne să vedem exact de ce este capabilă atât noua tehnologie cât și noul telefon care beneficia de aceasta. Partea buna este că nu mai avem mult de așteptat. Așadar, pe 15 septembrie, la o zi distanță după evenimentul similar Apple, Xiaomi va susține propriul său eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: