Un nou Xiaomi Store s-a deschis în România: unde poți beneficia de ultimele oferte la telefoane

Un nou Xiaomi Store s-a deschis în România: unde poți beneficia de ultimele oferte la telefoane

Noul Xiaomi Store din centrul comercial Sun Plaza a fost prezentat recent reprezentanților media. Magazinul s-a deschis oficial pentru publicul larg sâmbătă, 28 august, la ora 11:00.

În săptămâna următoare deschiderii magazinului, o serie de telefoane inteligente midrange și accesorii sunt disponibile spre achiziție cu reduceri de 10%, 15% și 20%, în funcție de numărul produselor achiziționate simultan.

Xiaomi, lider global în tehnologie, a inaugurat sâmbătă, 28 august 2021, un nou Xiaomi Store. Noul magazin flagship, situat la etajul unu al Centrului Comercial Sun Plaza din București (Calea Văcărești 391), își așteaptă vizitatorii. Xiaomi Store Sun Plaza este cel de-al doilea magazin local al producătorului și reprezintă un pas înainte pentru atingerea obiectivului pe termen lung al companiei de a avea un Xiaomi Store în fiecare oraș mare din România.

“Principiul nostru este acela de a face inovația accesibilă pentru toți. Continuăm să aducem aproape de consumator produsele noastre bazate pe tehnologii inovatoare, la cele mai accesibile prețuri. Mă bucură entuziasmul pe care îl văd în comunitatea locală de fani și utilizatori Xiaomi, care a crescut cu o viteză uimitoare. Fanii Xiaomi sunt sufletul brandului și asta ne motivează în tot ceea ce facem”,  a declarat Andrzej Gladki, Deputy Regional Manager Xiaomi.  

Noul concept store este deschis în colaborare cu distribuitorul autorizat DPhone.

Cel mai nou Xiaomi Store s-a deschis în Sun Plaza

„Flagshipul Xiaomi din Centrul Comercial Sun Plaza este prima investiție DPhone pe piața din România. Xiaomi a înregistrat recent rezultate spectaculoase în România, iar momentul inaugurării noului magazin nu putea fi mai bun. Plănuim să investim în continuare în România și să inaugurăm în perioada următoare o serie de noi magazine Xiaomi”, a declarat David Chen, General Manager DPhone Retail.

Amenajarea interioară a magazinului a fost realizată în acord cu identitatea de brand Alive, noul concept de design lansat de Xiaomi în prima parte a anunului 2021, care consolidează poziția companiei pe piața premium.

Atât fanii Xiaomi, cât și toți cei pasionați de tehnologie și gadget-uri, vor regăsi o gamă largă de produse în noul magazin, portofoliul extins de telefoane inteligente precum și cele mai populare produse din ecosistemul Xiaomi, precum purificatoare de aer, trotinete electrice, brățări inteligente, dar și numeroase produse din categoria smart home.

Xiaomi este o companie cu o dezvoltare rapidă, demonstrând o creștere notabilă în ceea ce privește veniturile și profitul net, care au depășit cu mult așteptările pieței.

Potrivit Canalys, compania ocupă locul al doilea la nivel global, cu o cotă de piață de 17% din livrările de smartphone-uri, depășind astfel Apple. Conform celui mai recent studiu de piață realizat de Canalys, în T2 2021 Xiaomi a depășit, în România, toți producătorii de telefoane mobile. Compania a înregistrat local o cotă de piață de 30%, în contextul în care creșterea anuală a fost de 205%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: