Niciodată nu ai cumpărat Bitcoin atât de ușor: cum dai lei românești pe criptomonede

Niciodată nu ai cumpărat Bitcoin atât de ușor: cum dai lei românești pe criptomonede

Foarte mulți români au dezvoltat o fascinație pentru Bitcoin în ultimi ani. În același timp, unii și-ar dori să facă investiții în criptomonede, dar sunt dezamăgiți de faptul că nu au un mecanism facil pentru a da bani românești pe Bitcoin, Ethereum, Elrond și altele.

Din fericire pentru curioși, acum există o cale cât se poate de facilă pentru a cumpăra Bitcoin cu lei românești. Utilizatorii din ţara noastră pot cumpăra Bitcoin folosind carduri de credit sau de debit VISA în RON şi pot tranzacţiona sute de criptomonede în regim peer-to-peer, prin Binance P2P. Totul se plătește în lei.

Anunțul Binance pentru toți românii amatori de Bitcoin

Cel mai mare exchange de criptomonede din lume a introdus de curând leu românesc printre monezile suportate la tranzacționare, în cazul plăților cu cardul. Nu contează dacă ai un card de credit sau debit, atâta timp cât este VISA emis în Uniunea Europeană.

Dincolo de acest detaliu însă, deşi plata cu cardul este una dintre cele mai la îndemână metode de plată existente, utilizatorii se bucură de comisioane mai mici la depunerile efectuate prin transfer bancar sau prin intermediul altor instituţii de plată.

În ceea ce privește activitatea companiei care oferă noul serviciu, Binance facilitează tranzacţionarea a peste 200 de criptomonede, însă deţine şi o monedă proprie: Binance Coin (BNB). Aceasta din urmă se bucură de a patra cea mai ridicată capitalizare de piaţă din blockchain. Utilizatorii care deţin BNB primesc reduceri substanţiale la comisioanele percepute pentru tranzacţionare. Leul românesc se regăseşte printre cele peste 55 de valute convenţionale (FIAT) de pe lista metodelor de plată ale Binance P2P pentru cumpărarea şi vânzarea de criptomonede.

În final, gigantul din universul tranzacționării de crypto nu percepe niciun comision pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul platformei peer-to-peer, care presupune vânzarea şi cumpărarea de Bitcoin şi altcoins exclusiv între utilizatori. ING, CEC, BCR, BRD şi Revolut sunt băncile din România acceptate pe Binance P2P.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: