Netflix schimbă regulile jocului printr-o serie de noutăți: ajută copiii, face viața părinților mai ușoară și nu numai

Netflix schimbă regulile jocului printr-o serie de noutăți: ajută copiii, face viața părinților mai ușoară și nu numai

Netflix are parte de o concurență din ce în ce mai acerbă pe partea de streaming din partea unui număr în creștere de giganți. Se pare însă că oficialii platformei nu se dau bătuți, iar acum încearcă să adreseze nevoile famililor cu copii.

Netflix se actualizează constant, iar cele mai recente schimbări tocmai au început să fie testate pe un număr limitat de utilizatori. În cazul celor care au profile active de copii pe contul de Netflix, compania americană le va trimite rapoarte săptămânale vizavi de ceea ce au văzut micuții pe platforma de streaming. În plus, va exista în permanență o secțiune de top 10 și pentru copii, pentru a oferi un pic de inspirație, celor care sunt în pană de inspirație, atrage atenția The Verge.

Ce sunt emailurile de recapitulare de pe Netflix

E-mailurile de recapitulare pentru copii vor oferi părinţilor o perspectivă mai amănunţită asupra preferinţelor copiilor şi noi modalităţi de a le explora interesele, cum ar fi:

  • recomandări bazate pe serialele şi filmele preferate ale copilului;
  • foi de colorat care pot fi imprimate, inspirate de personajele preferate ale copilului;
  • teme de top sau liste cu subiecte interesante care afişează tipurile de programe pe care le preferă copilul (ex.: ştiinţă, prietenie);
  • sfaturi despre cum pot fi folosite funcţiile pentru copii pe Netflix.

Ca referință, această funcționalitate este menită să încurajeze capacitatea de a relaționa mai bine și mai ușor cu ceea ce preferă să vadă copii. Îi înțelegi mai ușor, îți va fi mai simplu să le pui ceva ce vor să vadă cu adevărat. Obiectivul Netflix este de a crea o colecţie unică formată din cele mai bune poveşti din care fiecare să poată alege.

Top 10 Netflix, recomandările generate din ce vede lumea

Rândurile Top 10 pentru copii îi vor ajuta pe copii, pre-adolescenţi şi părinţi să vadă ce este popular atunci când decid ce să urmărească, mai ales atunci când fac asta împreună, ca familie. Acea secțiune din interfață pentru copii va cuprinde cele mai populare titluri pentru micuți – inclusiv seriale şi filme – pentru fiecare ţară, cu grad de maturitate PG, dar şi mai mic (adică pentru diferite categorii de vârstă), acestea urmând a fi actualizate zilnic.

Filmele, serialele şi emisiunile speciale pentru copii care compun această listă vor avea o insignă roşie „Top 10” oriunde apar în profilurile pentru copii de pe Netflix – pe toate dispozitivele; membrii familiei pot găsi lista Top 10 pe pagina principală a copiilor lor sau în secţiunea „Noi & populare” din bara de meniu.

Citește și: