Muzeele din Viena sunt pe OnlyFans: cum au ajuns să posteze instituțiile de cultură pe platforma de adulți

Muzeele din Viena sunt pe OnlyFans: cum au ajuns să posteze instituțiile de cultură pe platforma de adulți

Comisia de turism din Viena și-a făcut cont pe OnlyFans. Iată ce postează muzeele din Viena pe platforma de adulți.

Așadar, platforma pentru adulți OnlyFans are un nou creator de conținut în rândurile sale: comisia de turism din Viena. În urma cenzurii pe rețelele sociale, muzeele vieneze își duc arta pe OnlyFans, conform ArtNews.com.

OnlyFans este o aplicație în care utilizatorii pot plăti o taxă de abonament pentru a accesa conținut exclusiv și adesea erotic de la un creator. Acum, pentru aproape cinci dolari pe lună, oamenii pot vizualiza nuduri pictate și statui scoase din colecțiile celor mai bune muzee din Viena, care susțin că aceste opere de artă nu sunt neapărat de natură sexuală.

Artă erotică pe OnlyFans

Consiliul de turism al orașului a declarat că mișcarea de a posta opere de artă pe platforma de adulți a avut loc după cenzură repetată pe alte platforme de socializare.

Muzeele din Viena își expun lucrările într-un loc în care puține instituții de cultură de talie mondială și-au arătat vreodată arta: OnlyFans.

Pe acest site, vizitatorii pot vedea acum un cont înființat de consiliul de turism al orașului, unde sunt postate lucrări sugestive de la instituții vieneze precum Albertina și Muzeul Leopold.

„Vienezii sunt foarte deschiși”, a declarat Helena Hartlauer, șefa relațiilor cu mass-media de la Biroul de Turism din Viena, despre această mișcare neobișnuită.

În luna iulie contul de pe TikTok al Muzeului Albertina a fost blocat și suspendat pentru prezentarea unei fotografii nud realizată de fotograful și artistul japonez contemporan Nobuyoshi Araki.

Muzeele, desigur, nu sunt singure în această luptă frustrantă cu cenzura platformelor de socializare. Artiștii și-au exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la liniile directoare pentru social media, precum Instagram.

Contul de pe OnlyFans al comisiei de turism din Viena are deocamdată 17 postări, printre acestea numărându-se fotografii cu Danae, un tablou renascentist al lui Tițian, și cu mai multe opere ale pictorului impresionist austriac Egon Schiele.

Cei care vor să vadă operele nud din muzeele vieneze vor putea acum să o facă pentru un abonament lunar de trei dolari pe OnlyFans.