Ce se întâmplă cu OnlyFans, de fapt: de unde vin interdicțiile și ce va fi permis în continuare

Ce se întâmplă cu OnlyFans, de fapt: de unde vin interdicțiile și ce va fi permis în continuare

OnlyFans va interzice utilizatorilor să încarce fotografii și videoclipuri cu „comportament sexual explicit”, începând cu 1 octombrie.

Deși compania va bloca postările cu acte sexuale, nuditatea este încă permisă, atât timp cât creatorii respectă politica de utilizare a OnlyFans. Modificările au venit în urma presiunii din partea furnizorilor de plăți și a furnizorilor de servicii bancare, conform Bloomberg.

De ce interzice OnlyFans conținutul explicit

„Pentru a asigura sustenabilitatea pe termen lung a platformei noastre și pentru a găzdui în continuare o comunitate incluzivă de creatori și fani, trebuie să ne dezvoltăm liniile directoare privind conținutul”, a declarat OnlyFans pentru Engadget într-un comunicat.

Compania va împărtăși mai multe detalii despre această mișcare în zilele următoare și a promis că „va sprijini și ghida în mod activ creatorii noștri prin această modificare a ghidurilor de conținut”. Aplicarea noii politici va fi probabil dificilă, deși toate încărcările către OnlyFans sunt verificate de moderatori umani, potrivit companiei.

OnlyFans le permite celor peste două milioane de creatori să partajeze conținut exclusiv cu abonații lor plătiți. Mulți dintre creatorii de top de pe platformă, care are 130 de milioane de utilizatori, vând fotografii și videoclipuri nud sau explicit sexual. Mulți lucrători sexuali s-au bazat pe veniturile de pe site în ultimii ani, mai ales că pandemia a luat amploare și le-a fost mai dificil să își câștige existența în altă parte sau în alte modalități.

Patreon permite în mod similar creatorilor să împărtășească imagini nud explicite cu abonații lor plătiți. Cu toate acestea, nu permite „materiale pornografice sau servicii sexuale”.

La începutul acestui an, OnlyFans a lansat în liniște o aplicație mobilă și TV care oferă fitness, lecții de gătit, comedie, muzică și alte tipuri de conținut de la creatorii săi, dar nuditate zero. În această săptămână, compania a început un impuls promoțional pentru OFTV, subliniind mutarea sa către un viitor mai „igienizat”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: