Modelul de Dacia Duster de care nu ai auzit niciodată: când se lansează

Modelul de Dacia Duster de care nu ai auzit niciodată: când se lansează

În 2021, Dacia lansează următoarea ediție de Duster. Cu această ocazie, constructorul de la Mioveni va împrumuta conceptul altor producători din afara și va oferi bolidul în mai multe ediții, un mai specială decât alta.

În cazul în care nu ai făcut deja comandă la Dacia Duster facelift, dar te încântă enorm SUV-ul de la Mioveni, s-ar putea să te încânte această veste. Pe lângă versiunea standard, deja cunoscută, noul Duster va putea fi achiziționat și în alte două iterații. Acestea nu sunt disponibile încă, dar ar trebui să ajungă pe piață în următoarele luni.

După Dacia Duster Urban, urmează versiunea Extreme

În urmă cu câteva zile, am detaliat particularitățile noului Duster Urban aici. Aceasta ar trebui să intre în portofoliul companiei începând de astăzi, 1 septembrie 2021, dată la care o poți și comanda. Aceasta se adaugă variantelor deja cunoscute, dar care se reflectă aproape exclusiv la dotări, Essential, Comfort și Prestige.

După câteva speculații pe marginea subiectului, acum am aflat detalii și despre versiunea Extreme, confirmată în Franța de către Christophe Lavauzelle, directorul de comunicare al Dacia. Spre deosebire de Urban care va fi disponibilă doar pe piața din România, Extreme va ajunge pe toate piețele din Europa în 2022.

Aceasta din urmă va putea fi achiziționată în culorile Glacier White, Pearl Black, Comet Gray, Iron Blue și Arizona Orange. Din câte se pare, cea mai deosebită nuanță va fi Urban Grey. În plus, va include jante de culoare neagră.

În interior, vehiculul prezintă inserții portocalii discrete atât în exterior (grila frontală, oglinzi laterale, șinele de pe plafon și hayon) cât și în interior (gurile de aer, panourile ușilor și consola centrală). În plus, tapițeria va avea cusături portocalii. La capitolul dotări, vei avea pe Dacia Duster Extreme ce găsești și pe versiunea Prestige, aer condiționat automat, sistem media ascuns în spatele unui panou sensibil la atingere de 8 inci cu suport pentru Apple CarPlay și Android Auto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: