Dacia la care nu se aștepta nimeni: ai crede că e doar un Duster, dar realitatea e diferită

Dacia la care nu se aștepta nimeni: ai crede că e doar un Duster, dar realitatea e diferită

Dacia lucrează pe mai multe fronturi când vine vorba de noile lansări pe care le are în program, iar un model, în particular, abia acum a ieșit la iveală. Este vorba de noul Duster Urban, o versiune a noului Duster facelift 2021 care vine cu câteva particularități interesante.

Dacia Duster facelift va fi disponibilă într-o versiune specială în România. Modelul despre care nu se știa absolut nimic până la această oră este intitulat Urban, iar începând cu luna septembrie a acestui an, va putea fi comandată de către curioși. Important este însă să te grăbești.

Dacia Duster Urban facelift 2021, în ediție limitată

Doar 1000 de clienți vor apuca să pună mâna pe noul Duster Urban. Nu este foarte clară motivația din spatele deciziei constructorului de la Mioveni, dar un alt aspect este și mai important decât atât. Cei care vor apuca să comande autoturismul românesc se vor bucura de un cadou deloc neglijabil. Ei vor primi odată cu mașina și o trotinetă electrică a cărei autonomie de 30 de kilometri o face perfectă pentru drumurile prin oraș de peste zil.

Această versiune va fi disponibilă exclusiv în România și va avea un preț de pornire de 13.900 de euro. Prețul include subvenția oferită de stat prin Programul Rabla. Începând de anul acesta, valoarea bonusului este de 7.500 de lei. Printre opțiunile disponibile, clienții vor putea alege fie motorizarea Eco-G cu 100 de cai putere, fie TCe 150 cu motorul turbo de 1,33 litri, cuplat la o transmisie automată EDC.

La capitolul particularități exterioare, doar două nuanțe exterioare sunt disponibile pentru Dacia Duster Urban. Este vorba despre Orange Arizona și Noir Nacre. Logoul Urban nu va fi unul foarte ostentativ, dar îl vei putea observa pe montantul central și pe praguri. Volumul de dotări pentru care poți opta este Comfort sau Prestige.

În cazul în care nu apuci să achiziționezi o Dacia Duster Urban facelift 2021, versiunea standard a autoturismului va fi un pic mai scumpă și începe de la 14.1000 de euro, înaintea subvenției de stat. Pe de altă parte, mai ai șansă la rarități în 2021. Atunci se va lansa varianta Extreme de Duster. Aceea va fi vopsită într-o nuanță de gri și va primi accente portocalii contrastante în grila radiatorului și pe carcasele oglinzilor. Denumirea modelului va fi scrisă tot cu portocaliu pe ușa portbagajului. Se vor regăsi accente portocalii similare și în cabină, pe ventilații, în consola centrală și pe fețele ușilor. Iar cusăturile tapițeriei vor fi în aceeași nuanță contrastantă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: