24 iun. 2021 | 07:11

Milioane de utilizatori de WhatsApp, afectați: funcția care va schimba cum folosești programul de chat

ACTUALITATE
Milioane de utilizatori de WhatsApp, afectați: funcția care va schimba cum folosești programul de chat

WhatsApp se află într-un proces permanent de reinventare, iar noile funcții sunt deseori surprinzător de utile, în funcție de modul în care folosești tu aplicația de chat.

În următoarele săptămâni, o actualizare adusă WhatsApp va schimba radical modul în care interacționezi cu mesajele în format audio expediate prin intermediul platformei de chat. Indiferent dacă ai Android sau iPhone, ar trebui să poți fi mult mai eficient în a le asculta. Creatorii aplicației deținute de Facebook îți vor permite să modifici viteza de redare a mesajelor.

Schimbarea WhatsApp care te face mai eficient, mai ales la volan

Cu ajutorul unei viitoare versiuni de WhatsApp, vei putea schimba viteza cu care îți sunt redate înregistrările audio. Asta înseamnă că atunci când vei începe să asculți un mesaj, nu vei mai fi limitat să-l asculți la 1X. În schimb, va exista și posibilitatea de 1,5X sau 2X. Cu alte cuvinte, un mesaj de un minut îl vei putea asculta în 30 de secunde.

Astfel, vei putea să sari rapid peste pauzele lungi pe care unii le includ în mesajele audio. În mod previzibil, valoarea implicită va rămâne 1x. Vei asculta în continuare mesajul sub forma în care a fost înregistrat.

În ceea ce privește implementarea noii funcții, când vei apăsa pe Play pentru a iniția redarea, vei vedea un mic balon în partea dreaptă din care poți alege viteza de redare. Fiecare atingere pe acel simbol va alterna viteza de redare a mesajelor printre cele trei variante disponibile, 1x, 1,5x, 2x.

Tot cu ajutorul unei actualizări iminente, dacă ai persoane care îți trimit mesaje audio succesive, le vei putea asculta automat unul după altul, fără vreo intervenție suplimentară. Apeși pe Play în dreptul primului mesaj din conversație sau ridici telefonul la ureche, iar toate mesajele audio din acel punct îți vor fi redate complet automat.

WhatsApp-Beta-Voice-Note-Playback-Speed-Feature-1024x453

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele