Maximum Rock Festival se întoarce: unde-ți poți vedea artiștii preferați anul acesta

Maximum Rock Festival se întoarce: unde-ți poți vedea artiștii preferați anul acesta

Organizatorii Maximum Rock Festival vin cu o veste bună pentru iubitorii genului. Festivalul se ține anul acesta.

Maximum Rock Festival se ține anul acesta în București. Evenimentul va avea loc pe 11 şi 12 septembrie la Arenele Romane, potrivit anunțului oficial.

„Ne face o mare bucurie să vă anunţăm că, după lungi discuţii şi analize, atât cu managementul formaţiilor, cât şi cu instituţiile abilitate din România, noua dată pentru ediţia Maximum Rock Festival 2021 a fost fixată pentru 11-12 septembrie şi va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti”, potrivit site-ului evenimentului.

Cine cântă la Maximum Rock Festival

Formaţiile reconfirmate pentru pentru ediţia din acest an a festivalului sunt Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) şi Magnetic (Bulgaria).

Devin Townsend şi Katatonia nu vor participa la ediţia din septembrie a festivalului, urmând să confirme participarea pentru ediţia din 2022. Aceste nume au fost înlocuite pe afiş cu Eluveitie şi Dirty Shirt.

Potrivit organizatorilor, ediţia 2021 a Maximum Rock Festival va diferită ţinând cont de actualele restricţii impuse de autorităţile abilitate în contextul pandemiei de COVID-19, accesul publicului fiind redus la 50% din capacitatea locaţiei.

Abonamentele achiziţionate până în acest moment sunt valabile pentru ediţia 2021 a festivalului, iar cei care, din diferite motive, nu pot participa pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022. Mai mult, toţi cei care şi-au achiziţionat până în acest moment abonamente şi le vor folosi pentru ediţia din septembrie 2021 vor primi un discount la achiziţionarea abonamentelor pentru 2022, informează organizatorii.

Abonamentele de festival rămase – 60 de bucăţi la preţ promoţional – se pot achiziţiona de AICI. 

Prețurile sunt următoarele:

  • 149 lei – Abonament Early Bird (primele 100)– Sold Out
  • 199 lei – Abonament Presale de Sărbători! – Sold Out
  • 249 lei – Abonament Presale 1 (următoarele 60 bucăți) – Ultimele bucăți!
  • 279 lei – Abonament Presale 2 (până la data de 10.09.2021)
  • 300 lei – Abonament Normal acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
  • Taxa de procesare:  6% / bilet.
Citește și: