Lovitura pe care Dacia o dă în Germania. Succesul pe care îl au pe acest segment este incontestabil

Lovitura pe care Dacia o dă în Germania. Succesul pe care îl au pe acest segment este incontestabil

Dacia noastră are un succes uimitor în alte țări. Iată cum se poziționează în Germania.

Dacia Sandero a reușit să devină și în Germania lider al pieței, pe clasa B, în segmentul clienților persoane fizice, în iulie, în contextul în care Germania a traversat o lună de declin al înmatriculărilor de autoturisme, conform Profit.ro.

Dacia Sandero a înmatriculat 2.226 unități, în iulie, din care 2.096 au fost reprezentate de clienți privați, fiind totodată și al cincilea cel mai vândut autoturism din Germania. De altfel, și pe piața europeană Sandero a urcat după mai multe luni de absență în top 3.

Modelul produs în Maroc și la Pitești a înregistrat o creștere de 19,2% în acest an, în Germania, cu un total de 10.346 de unități înmatriculate, potrivit aceleiași surse.

Pe de altă parte, Dacia are o problemă semnificativă pe segmentele de companii, unde nu reușește să intre, din cauza rigidității politicii de prețuri privind discounturile. Altfel spus, prețurile mici ale modelelor nu permit discounturile pe care orice companie le dorește la achiziția unei flote.

Dacia Sandero este cea mai ieftină mașină nouă din Germania, la acest moment, cu un preț de 8.690 de euro, pentru echiparea entry. Piața auto din Germania a scăzut cu aproape 14 procente în iulie, ajungând la un volum de 236.393 de autoturisme înmatriculate.

În total, cu tot cu vehiculele comerciale, au fost înmatriculate 294.670 de unități. Dacia, cu toate modelele sale, 4.629 de autoturisme, în scădere cu aproape 10 procente față de anul trecut. După 7 luni, Dacia a cumulat 21.699 de autoturisme înmatriculate pe piața germană, cu numai 1,3% mai multe decât anul trecut.

Cât costă noua Dacia Duster Facelift 2021: dotări, variante și prețuri

Românii pot comanda noul Duster Facelift, începând din 18 august, în rețeaua de agenți autorizați Dacia din întreaga țară.

Potrivit anunțului companiei, prețul pornește de la 14.100 de euro pentru versiunea Essential Tce 90. În versiunea Comfort, mașina costă 15.750 de euro, iar pentru cea Prestige, prețul ajunge la 17.450 de euro.

Mai multe detalii despre Duster Facelift poți citi aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: