Locuri de muncă, pentru românii specializați în IT: acest gigant tech are nevoie de 1.000 de angajați

Locuri de muncă, pentru românii specializați în IT: acest gigant tech are nevoie de 1.000 de angajați

Dacă ești specialist în IT, piața muncii din România are nevoie de tine. Mai exact, Pentalog, companie specializată în furnizarea de servicii și soluții digitale la nivel global, este în căutarea a 1.000 de noi angajați care să ajute la dezvoltarea afacerii.

Compania are planuri mari pentru 2022. Pe fondul digitalizării accelerate inclusiv de criza sanitara, aceasta își propune să-și extindă cu 30% business-ul la nivel global.

Pentru a putea atinge acest obiectiv, are nevoie de resurse umane care să susțină, prin munca și talentul lor, strategia ambițioasă de extindere.

Flexibilitate 100% pentru angajați

Prin urmare, compania caută, pentru anul viitor, 1.000 de specialiști în IT. Norocoșii ce vor ajunge să lucreze pentru companie se vor putea bucura de 100% flexibilitate.

Conform reprezentanților companiei, cele mai mari șanse de angajare le au programatorii PHP, .NET, Java, Mobile, Full- stack și Front-end, însă acestea nu sunt singurele poziții pentru care se fac angajări.

„În ciuda contextului pandemic, Pentalog s-a repliat cu agilitate și a continuat să crească în mod organic, atât ca număr de proiecte, cât și ca număr de profesioniști de top. În acest moment, avem 16 birouri în toată lumea, peste 200 de clienți activi și 300 de proiecte în desfășurare, precum și planuri concrete de a deschide noi sedii. Pentru 2022, ne-am propus să susținem creșterea de până acum și să ne mărim echipele cu 1000 de colegi care să contribuie la planurile noastre de viitor în ceea ce privește accelerarea dezvoltării Pentalog la nivel global.

Căutăm, în special, programatori PHP, .NET, Java, Mobile, Full- stack și Front-end, dar avem și o multitudine de alte poziții de leadership tehnic și product management deschise pe website-ul nostru.

Și pentru că experiența de până acum ne-a demonstrat cât de important este să fim flexibili, toți angajații actuali și viitori ai Pentalog au libertatea de a-și alege modul de lucru care li se potrivește cel mai bine pentru a obține un randament optim și pentru a se simți în siguranță.

Indiferent că e vorba de o prezență 100% fizică la birou, muncă în sistem hibrid sau numai la distanță, pentru noi este important să le asigurăm angajaților un echilibru între viața personală și cea profesională și un mediu în care să se dezvolte”, a declarat Monica Jiman, Chief Customer Success Officer Europe & Asia Pentalog.