28 apr. 2021 | 11:55

Lidl le dă gratis în condiții extrem de simple: oferta excepțională pentru români înainte de Paște

Ghidul cumpărătorului
Lidl le dă gratis în condiții extrem de simple: oferta excepțională pentru români înainte de Paște

Când vine vorba de campaniile Lidl, unele dintre ele se remarcă imediat. Așa e cazul și acum. E vorba de gama de produse Deluxe, dar mai interesant e ce poți câștiga.

Lidl propune clienților din România câteva premii spectaculoase. E vorba de două modele Volvo S90, trei scutere electrice și cinci laptopuri MacBook Air. Condițiile sunt simple: cumperi produse Deluxe și înscrii codul unic. Iată cum prezintă retailerul situația:

„Cumpără de minimum 100 de lei și cel puțin un produs Deluxe, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1877 sau folosind formularul de aici și intră în tragerea la sorți! Anul acesta vom avea două premii mari, cea de-a doua mașină fiind oferită de Mastercard. În plus, dacă plătești cu orice card Mastercard, ai șanse duble de câștig pentru toate premiile din concurs!”
Lidl

Campania se desfășoară până pe 2 mai, așa că mai ai timp să profiți.

Ce are Lidl în oferta Deluxe în această săptămână

Poți cumpăra, din colecția Deluxe, icre de lump la 13 lei, brânză moale Neufchatel la 11 lei, dar și tort de înghețată la 13 lei. Mai e și o selecție de pate la 10 lei, mini clătite la 6 lei, dar și șuncă de porc, cu crustă, la 7 lei.

Poți completa masa de Paște și cu sare roz de Himalaya la 5 lei, sos de hrean la 4,5 lei, dar și hamburger de vițel la 11 lei. Lidl mai vinde și orez negru, roșu sau indian la 10 lei.

Nu strică, dacă tot ajungi la magazin, să iei un ulei de măsline extravirgin nefiltrat la 25 de lei, paste proaspete umplute la 7 lei, dar și pastă de ardei picantă la 5 lei. În spiritul Italiei, Lidl mai vinde și tiramisu cu pișcoturi la 12 lei, profiterol cu caramel sărat la 6 lei și tartă banoffee la 20 de lei.

Din oferta Lidl nu-i de ratat nici crema nougat cu bucăți de alune la 9 lei. Oferta completă e aici.