Lidl le are în sute de magazine pentru români: produsele la preț mic care nu trebuie ratate

Lidl le are în sute de magazine pentru români: produsele la preț mic care nu trebuie ratate

În rețeaua de sute de magazine Lidl din România ai săptămâna aceasta câteva produse care nu pot fi ratate. Și te ajută pe termen lung în ce vei face.

Când vine vorba de ce oferă Lidl săptămânal în magazine, sunt câteva produse care atunci când intră în ofertă la preț mic sunt extrem de utile tuturor românilor. Așa e cazul și acum, iar acestea sunt disponibile chiar din prima zi a săptămânii. Oferta completă e aici, iar mai jos sunt câteva opțiuni de care să profiți când ajungi în magazin.

Ce să nu ratezi săptămâna aceasta la Lidl

Propunerea retailerului e „de toate pentru atelierul tău”. Astfel că, după cum te-ai aștepta e o colecție bogată de unelte utile la orice ai nevoie să faci prin grădină sau locuință. De exemplu, Lidl vinde letcon cu acumulator la 60 de lei, iar o rindea electrică la 159 de lei.

Dacă ai nevoie de pânze de ferăstrău, sunt trei bucăți la 18 lei, iar un set de accesorii pentru chei tubulare e 40 de lei. Și ai și bandă de montaj dublu adezivă, la 15 lei, ca să nu mai dai găuri în pereți pentru tablouri și nu numai.

Există și un ferăstrău sabie la 159 de lei, iar Lidl listează și-o șurubelniță cu acumulator la 70 de lei. Și unde mai pui că poți cumpăra spray multifuncțional, cu silicon sau PTFE la 12 lei. Și dacă ai nevoie de folie pentru ferestre Lidl le are la ofertă: 30 de lei. Și dacă vrei un clește e la 13 lei.

Totodată, că ziceam de casă și grădină, există și un hidrofor în ofertă: 449 lei. Iar Lidl are și un organizator pentru atelier, pentru 75 de piese, la 80 de lei. Și mai poți cumpăra un ferăstrău circular cu masă la 649 lei. Și pentru toate acestea, când lucrezi, poți lua și niște pantaloni scurți, de lucru, la 45 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: