Laptopul de top al chinezilor e în altă ligă: nu ghicești cine îl face

Laptopul de top al chinezilor e în altă ligă: nu ghicești cine îl face

Xiaomi a anunțat cea mai recentă ofertă de notebook-uri premium, Mi Notebook X Pro în China. Laptopul de top al chinezilor oferă câteva specificații impresionante.

Mi Notebook X Pro deține hardware de ultimă generație de la Intel și Nvidia. Dispozitivul prezintă, de asemenea, un ecran OLED de 15,6 inci (3456 x 2160px) cu o luminozitate maximă de până la 600 de nits. Displayul oferă protecție Gorilla Glass și acoperire completă a gamei de culori DCI-P3 .

Afișajul este înconjurat de rame subțiri de 4,03 mm și Xiaomi spune că atinge un raport ecran-corp de 91%. În interior, este echipat cu procesoare Intel Core i7 sau Core i5 de generația a 11-a. Configurările merg până la Core i7-11370H, care este un cip puternic de 35W quad-core , 8 thread-uri, SuperFin de 10nm.

Pentru sarcini cu intensitate grafică, configurațiile merg până la Nvidia RTX 3050 Ti cu 4 GB de GDDR6 VRAM. Laptopul poate fi configurat cu până la 32 GB de memorie RAM LPDDR4X și până la 1 TB de SSD PCIe NVMe.

Laptopul de top al chinezilor este echipat cu sistem audio de la Harmon Kardon

Tastatura este iluminată, cu o deplasare a tastei de 1,5 mm și întregul laptop cântărește 1,9 kg, dar reușește să mențină grosimea până la 18,47 mm în punctul său cel mai gros.

Două boxe stereo armonizate de 2W Harmon Kardon cu DTS Audio leagă întreaga experiență multimedia. Și nu în ultimul rând, vei beneficia de o baterie generoasă de 80Wh care acceptă încărcare rapidă de 130W prin conectorul USB-C. Jumătate din capacitatea bateriei va fi încărcată în doar 25 de minute.

Xiaomi Mi Notebook Pro X este disponibil în prezent doar în Space Gray și are un preț de pornire de 1.240 de dolari, pentru versiunea Core i5 / 16GB RAM / 512GB SSD. Unitățile SSD Core i7 / 32GB RAM / 1TB SSD costă 1.550 de dolari. Este deja disponibil pentru precomandă, dar va fi disponibil în 9 iulie în China. Deocamdată nu au fost dezvăluite planuri cu privire la disponibilitatea internațională.

Citește și: