Kristen Stewart o va interpreta pe Prințesa de Wales, într-un nou film istoric: când vei putea vedea „Spencer”

Kristen Stewart o va interpreta pe Prințesa de Wales, într-un nou film istoric: când vei putea vedea

Spencer este un film în care este prezentată biografia Prințesei Diana. În rolul principal o vom vedea pe Kristen Stewart. Filmul istoric va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția, pe 3 septembrie.

„Cred că Lady Di ar fi bucuroasă că este încă în memoria tuturor”, a declarat jurnalistul Jonathan Sacerdoti.

O nouă versiune a unei povești vechi, dar iconice. Viața Prințesei Diana vine pe marele ecran prin biografia Spencer, în care talentata Kristen Stewart o interpretează cu măiestrie pe Prințesa de Wales.

Cea mai reală interpretare a lui Kristen Stewart

Filmul din 2021 a fost o provocare pentru actrița care s-a remarcat prima data în seria Twilight.

„Nu am fost atât de încântată vreodată să joc un rol, ca acum”, a declarat ea pentru InStyle în octombrie 2020.

Stewart știe că publicul are așteptări mari. Născută Lady Diana Spencer, este un model iconic, considerată a fi un “filantrop copleșitor de amabil”. Reputația sa ireproșabilă este cunoscută de tot mapamondul.

„Accentul este intimidant, pentru că oamenii îi știu vocea inconfundabilă, distinctă și deosebită”, a adăugat Stewart la acea vreme. „Lucrez la asta acum și am deja antrenorul meu de dicție”.

Actrița a spus că a ascultat înregistrările vocii regretatei prințese înainte de culcare, în fiecare seară, în lunile premergătoare filmărilor.

De asemenea, Stewart și-a făcut temele înainte de a interpreta rolul, citind mai multe biografii, vrând s-o cunoască cât se poate de bine pe mama prințului William și a prințului Harry.

„Este una dintre cele mai triste povești care au existat vreodată și nu vreau să o interpretez doar pe Diana – vreau să o cunosc implicit”, a declarat cu emoție Kristen Stewart.

Cercetarea a fost esențială pentru actriță, pentru că avea doar șapte ani când cumplitul accident de mașină a avut loc, în 1997.

„Eram foarte tânără, nu știam ce se întâmplă, dar când am crescut m-a afectat profund povestea”, a spus ea. „Era atât de tânără și de frumoasă…”.