Jocul video Suicide Squad: Kill the Justice League are un nou trailer: când îl vei putea juca

Jocul video Suicide Squad: Kill the Justice League are un nou trailer: când îl vei putea juca

A trecut peste un an de când Rocksteady și Warner Bros. și-au dezvăluit jocul Suicide Squad, dar acum sunt în sfârșit gata să ofere o altă privire asupra acestuia.

Astfel, au lansat un trailer despre Suicide Squad: Kill the Justice League, care arată formarea Task Force X și explică de ce trupa ta de răufăcători (Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot și King Shark) trebuie să-i distrugă pe unii dintre cei mai mari eroi ai Pământului.

Vei putea juca jocul Suicide Squad în 2022

Din păcate, nu există niciun gameplay în acest trailer, iar dezvoltatorii nu s-au angajat la o dată de lansare mai specifică decât „2022” pentru versiunile de PC, PS5 și Xbox Series X / S, conform Engadget.

Chiar și așa, acest trailer îți oferă o idee mai bună despre ce să te aștepți: o mulțime de scene cu bătăi, o lume întoarsă pe dos și o abordare interesantă a violenței.

Suicide Squad: Kill the Justice League este o continuare a universului trilogiei anterioare Rocksteady a jocurilor Batman: Arkham Asylum, Arkham City și Arkham Knight. Dar o distribuție mai mare de personaje înseamnă mai multe puteri și abilități de jucat.

Bâta de baseball a lui Harley Quinn, jetpack-ul lui Deadshot și boomerang-urile Căpitanului Boomerang, toate aduc diferite mecanici de joc care creează moduri noi și interesante de a face față diferitelor provocări ale jocului video. Titlul va avea, de asemenea, multiplayer, fiecare jucător luând un membru diferit al echipei de patru persoane.

În ceea ce privește povestea filmului The Suicide Squad, premisa e similară cu cea din 2016. Amanda Waller, interpretată de Viola Davis, trimite o echipă de personaje negative, anti-eroi, într-o misiune cu potențial sinucigaș. După cum a avertizat chiar James Gunn, unele dintre personaje nu vor prinde finalul filmului.

Distribuția a implicat mai multe schimbări față de filmul de acum cinci ani. Accentul se pune pe Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena) și Harley Quinn, interpretată de Margot Robbie.

Citește și: