Jocul care te pune în pielea lui James Bond: unde găsești ”acel” Aston Martin

Jocul care te pune în pielea lui James Bond: unde găsești ”acel” Aston Martin

Acest joc îți promite o experiență incredibilă și te pune fix în pielea lui James Bond. Da, poți conduce acel Aston Martin.

Dacă ești jucător de Rocket League, atunci creatorii acestuia au multe surprize pentru tine în perioada următoare. În joc va fi adăugat și modelul iconic Aston Martin DB5, cel condus de James Bond.

Modelul e fabricat în 1963 și a fost făcut celebru de filmele din această franciză.

Rocket League, surpriză pentru fanii James Bond

Creatorii jocului susțin că, până pe 4 august, vei putea lua modelul din 1963 al mașinii, împreună cu un finisaj de vopsea DB5 (care este conceput pentru a arăta în stilul Silver Birch, semnătura modelului iconic). De asemenea, a fost redat perfect și sunetul motorului.

Rocket Leagu nu se va opri aici cu legăturile cu James Bond, mai are pregătite câteva surprize pe viitor. Dezvoltatorul Psyonix a încheiat un acord întins pe mai mulți ani cu MGM și Aston Martin.

Recent, trei vehicule din franciza Fast and Furious au intrat în joc, semn că producătorii Rocket League vor să vină cu cât mai multe tendințe din zona urban-culture.

Între timp, cel mai recent film Bond, No Time to Die, este programat să ajungă în cele din urmă în cinematografe pe 30 septembrie în Marea Britanie și pe 8 octombrie în SUA. Impactul COVID-19 a forțat distribuitorii MGM și Universal să-l întârzie de mai multe ori.

James Bond e o franciză care produce bine de câteva decenii și de acest lucru va profita și Amazon. Compania ar putea cumpăra MGM – Metro-Goldwyn-Mayer Studios, unul dintre cele mai de succes studiouri din Beverly Hills. E compania care se află în spatele unor producții de mare succes precum James Bond, Rocky, The Voice și altele.

Compania fondată de Jeff Bezos ar fi interesată să cumpere MGM și se pare că prețul oferit ar fi de ordinul miliardelor. Presa americană susține că o astfel de înțelegere ar putea apărea dacă Amazon plătește undeva între 7 și 10 miliarde de dolari, scrie LA Times.

Deocamdată, cele două părți nu au dorit să comenteze informațiile, dar surse apropiate situației susțin că discuțiile sunt destul de avansate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: