JBL îți aduce boxa perfectă pentru orice tip de conținut: ce-ți promite L75ms

JBL îți aduce boxa perfectă pentru orice tip de conținut: ce-ți promite L75ms

Puțin probabil să reții numele noii boxe pregătite de JBL, dar specificațiile te vor uimi cu siguranță.

Cei de la JBL și-au creat un nume în industrie, iar pasionații de muzică ascultată pe cele mai puternice dispozitive știu asta. Acum, au pregătit un nou model de boxă, cu aspect retro, destinat tuturor tipurilor de conținut – de la ce asculți pe TV până la ce pui pe vinil.

Noul dispozitiv se numește L75ms, iar sub lemnul de nuc vei găsi un sistem de boxe de ultimă generație, care include atât un DAC pe 32 de biți / 192kHz, cât și facilități pentru a asculta platformele preferate de streaming audio.  E posibil să pierzi din calitate la conexiunea cu Bluetooth, dar dacă vrei să te bucuri de o experiență audio în adevăratul sens al cuvântului, atunci o poți conecta direct prin mai multe tipuri de cablu.

Transmite inclusiv prin AirPlay 2 și Chromecast.

Noua boxă JBL cu aspect retro

L75ms include o pereche de tweetere de titlu de 1 inch cu titlu cu ghidaje de undă, două woofere cu con de 5,25 inch și un driver de 4 inch de nivel mediu, toate cu canale dedicate pentru reglarea amplificatorului și tuning DSP. În partea de sus a rețelei, vei găsi o intrare de 3,5 mm, o scenă fono cu magnet mobil vinil și un HDMI compatibil ARC pentru a o lega direct la televizor.

Dacă vrei să simți un bass mai profund, poți conecta un subwoofer separat.

L75ms are și un preț pe măsură: 1.500 de dolari, dar cei de la JBL insistă că investiția merită pentru că vei primi o combinație rară de sunet de înaltă rezoluție, suport pentru streaming și un design retro, care se potrivește în multe camere.

Primele livrări vor fi făcute spre sfârșitul anului.

JBL se lăuda, în urmă cu mulți ani, că a adus primul soundbar dotat cu un Android TV și Google Assistant. Era vorba de modelul JBL Link Bar. Iată că, la distanță de câțiva ani, compania a ajuns deja la alt nivel și arată că poate ține pasul cu tot ce se întâmplă în lumea giganților digitali.

Citește și:
Etichete: