08 iul. 2021 | 19:05

Jack Daniel’s intra în digital: modalitatea prin care te poți relaxa

ACTUALITATE
Jack Daniel's intra în digital: modalitatea prin care te poți relaxa

Legendarul producător de whisky, Jack Daniel’s a intrat în lumea digitalului. Compania s-a alăturat echipei Hi-Fi Wrensilva pentru producerea unei console Hi-Fi realizată manual.

Consola a fost finisată cu doage de butoaie în vârstă de Jack Daniel’s pentru un plus cu adevărat unic în orice cameră de zi sau spațiu de birouri. Consola Wrensilva & Jack Daniel’s, în ediție limitată, va fi scoasă la licitație pentru cel mai mare ofertant în perioada 6-22 iulie, pe Charitybuzz, iar încasările vor merge către Fondul de muzicieni Sweet Relief.

Sweet Relief Musicians Fund este un organism nonprofit care oferă asistență financiară muzicienilor și lucrătorilor din industria muzicală care se luptă să ajungă la capăt.

Consola M1 a Wrensilva este deja un amestec captivant de design clasic al consolei și sunet de înaltă tehnologie. După cum te așteptai, prețul cerut este de 11.000 de dolari.  La aceasta se poate adăuga diferitele accesorii ale lui Jack Daniel’s, cum ar fi panoul frontal realizat din doage de butoaie, covor tapițat pentru băuturi, depozitare și platou rotativ gravat la comandă.

Jack Daniel’s este amestecat cu un sunet pe măsură

Amestecul nostalgic dintre alcool și benzi este redat de un amplificator de clasă D de 300 de wați pe canal de la Bang & Olufsen, care este legat la un set de difuzoare bass-reflex bidirecționale proiectate de Wrensilva. Platoul rotativ acționat de curea, care a fost izolat de vibrațiile dulapului, folosește un braț vertical de nouă inci cu un cartuș cu magnet mobil din bronz Ortofon 2m. Acesta va învârti vinilul fie la 33-1 / 3 RPM, fie la 45 RPM.

Cu atât mai mult, M1 este compatibil cu Sonos. Poți utiliza aplicația Sonos pentru a transmite muzică în consolă, dar poate acționa și ca dispozitiv sursă Sonos, permițându-ți să transmiți sesiunile de vinil către orice alt difuzor Sonos din casă. Dacă această combinație Sonos / vinil nu este suficient, vei găsi și Bluetooth 4.0 cu aptX, o intrare analogică de 3,5 mm și două intrări auxiliare RCA stereo. Singurul lucru pe care nu îl are acest sistem inspirat de whisky este HDMI. Singurii alți oameni care vor primi unul sunt artiștii care s-au alăturat cu Jack Daniel’s și Wrensilva pentru a promova licitația.