20 iul. 2021 | 18:05

Instagram primește o nouă opțiune: doar utilizatorii de iPhone vor beneficia de ea

ACTUALITATE
Instagram primește o nouă opțiune: doar utilizatorii de iPhone vor beneficia de ea

Instagram lucrează la o nouă opțiune care va fi disponibilă doar utilizatorilor de iPhone. Astfel, după implementarea actualizării, vei putea face trecerea de la un cont la celălalt, mult mai ușor, pe dispozitivul tău Apple.

Foarte mulți utilizatori ai popularului serviciu de socializare jonglează cu două sau multe conturi. Indiferent că vorbim despre conturile private sau cele de afaceri, trecerea de la unul la altul nu este tocmai ușoară, în cazul în care deții un iPhone.

Acum, compania deținută de Facebook lucrează la un widget pentru ecranul de întâmpinare, care îți va permite să selectezi rapid un anumit cont Instagram înainte de a deschide chiar aplicația, potrivit expertului din Silicon Valley și renumitul leaker Alessandro Paluzzi.

În această săptămână, Paluzzi a împărtășit o serie de imagini care prezintă mai multe versiuni diferite ale widgetului, care are suficient spațiu pentru a îți permite să te deplasezi între până la patru conturi Instagram cu o singură atingere.

În momentul actual, comutarea între conturi implică atingerea butonului de profil din partea dreaptă jos a afișajului, pentru a accesa profilul tău, apoi atingerea numelui de utilizator din partea de sus a afișajului și, în final, selectarea contului pe care dorești să îl accesezi.

Noua opțiune a Instagram era mult așteptată de către utilizatorii de iPhone

Acest lucru este, de asemenea, posibil și pe iPhone-urile mai recente, apăsând lung butonul de profil, pentru a afișa diferitele conturi. Deși metoda actuală de comutare între conturi nu este deosebit de laborioasă, metoda bazată pe widget-uri s-ar putea dovedi a fi mult mai simplă și mai eficientă.

În plus, îți va permite să treci direct în contul dorit, mai degrabă decât să deschizi mai întâi aplicația Instagram și apoi să selectezi un alt cont.Trebuie remarcat faptul că, la ora actuală, caracteristica pare să fie în stadiul de construcție, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu vadă niciodată lumina zilei.

Cu toate acestea, există șanse mari să treacă la faza de testare publică și, dacă merge bine, ar putea deveni o caracteristică permanentă a Instagram pentru iPhone.