Marea schimbare de la Instagram te face să te simți ca pe Facebook: ce a anunțat compania

Marea schimbare de la Instagram te face să te simți ca pe Facebook: ce a anunțat compania

Instagram începe să se transforme într-un fel de Facebook, iar ultima schimbare vine să confirme fix acest lucru.

Instagram caută să împrumute și mai multe funcții de la ce-ți oferă în acest moment Facebook, compania-mamă. Aplicația a recunoscut că introduce, în această perioadă, posibilitatea de a posta fotografii direct din aplicația de desktop. E o funcție care pică la fix dacă voiai să folosești Instagram și de pe laptop sau PC.

Este pentru prima oară când platformă permite postările și din altă parte, nu doar din aplicația propriu-zisă de pe telefon.

Instagram va semăna mai tare cu Facebook

Reprezentanții companiei au confirmat pentru presa americană că se urmărește această direcție.

”Știm că foarte mulți oameni accesează Instagram de pe computer. Pentru a îmbunătăți această experiență, testăm posibilitatea de a crea o postare direct din browser-ul de pe desktop”, a spus un purtător de cuvânt.

Pentru prima dată, această nouă funcție a fost observată de Alessandro Paluzii, un dezvoltator care urmărește frecvent astfel de schimbări făcute de marile aplicații. La acea vreme, însă, era vorba doar de un test. Între timp, schimbarea a început să apară pentru o bună parte dintre utilizatori.

Noua funcție nu schimbă deloc modul în care folosești Instagram, pentru că procesul e același. Nu sunt diferențe semnificative, iar compania promite tot același lucru: e încă posibil să încărci mai multe fotografii, să editezi și să aplici aceleași filtre. Doar că site-ul în sine devine mult mai funcțional.

Instagram se transformă, de fapt, și mai tare într-un fel de Facebook. Recent, anunța că începe un test care implică un „număr mic” de persoane care vor vedea „postările sugerate” ale platformei, intercalate în fluxul aplicației. Ce înseamnă acest lucru?

În unele cazuri, conținutul recomandat pe care Instagram îl alege și îl pune în fața ta va apărea înaintea fotografiilor și videoclipurilor partajate de prietenii tăi.

Citește și: