Încă un film de top, doar pe Apple TV+: a costat 200 de milioane de dolari și are o distribuție impresionantă

Încă un film de top, doar pe Apple TV+: a costat 200 de milioane de dolari și are o distribuție impresionantă

Apple face o treabă grozavă în a-și extinde portofoliul de producții originale pe care le distribuie prin intermediul platformei de streaming Apple TV+. Ar fi fost senzațional să ajungă serviciul acela și în România, în mod oficial, dar nu sunt optimist că se va întâmpla curând.

În urmă cu mai bine de un an, scriam despre una dintre cele mai impresionante achiziții ale Apple pentru al său Apple TV+. La momentul respectiv, era vorba de Greyhound al lui Tom Hanks. Prețul estimat era de 70 de milioane de dolari. La ora actuală, discutăm de o sumă de aproape trei ori mai mare pentru Argylle al lui Matthew Vaughn.

Cum a ajuns Apple să plătească 200 de milioane pe un film

Argylle este cel mai nou film ieșit din mâinile lui Matthew Vaughn, un regizor și producător cunoscut mai ales pentru seria Kingsman, dar și pentru Layer Cake și Stardust. Cel mai recent proiect al său este Argylle, la care va ocupa poziția de regizor și, prin compania sa MARV, pe cea de producător.

Argylle va ajunge direct pe micile ecrane sub eticheta Apple Original Films, iar tu îl vei putea vedea pe Apple TV+. Nu este foarte clar când se va lansa, dar conform datelor obținute de Deadline, pelicula va intra în portofoliul Apple contra sumei de 200 de milioane de dolari.

Momentan, este vorba de un singur lung metraj, dar în funcție de interesul publicului, are mari șanse să se transforme într-o franciză, precum Kingsman. Având în vedere distribuția, interesul este deja acolo, Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O`Hara, John Cena și, nu în ultimul rând, Samuel L. Jackson. Destul de interesant este debutul solistei Dua Lipa ca actor în Argylle. Ea va fi responsabilă și de piesa de intro.

Argylle se bazează pe cartea cu același nume a lui Ellie Conway. Nu s-a lansat încă, dar urmează să ajungă în librării în 2022 sub Transworld Publishers Ltd, o divizie a Penguin Random House.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: