28 mai 2021 | 11:35

Încă un film de top ajunge doar online, SF-ul Infinite cu Mark Wahlberg

ACTUALITATE
Încă un film de top ajunge doar online, SF-ul Infinite cu Mark Wahlberg

ViacomCBS a promis un film original pe săptămână pe Paramount + în 2022. Cam ca pe modelul Netflix. Înainte de aceasta, le oferă cinefililor un indiciu asupra a ceea ce îi așteaptă. Lansează un SF exclusiv by Mark Wahlberg. „Infinite”, un film futurist de acțiune al regizorului “Training Day” și “Antoine Fuqua”, nu apare (încă) în cinematografe și apare pe Paramount + pe 10 iunie.

Un film original pe săptămână – asta promite ViacomCBS

Wahlberg joacă rolul lui Evan Macauley, ale cărui amintiri obsedante sunt, de fapt, rămășițe din viețile trecute. Împreună cu un grup secret, cunoscut sub numele de “Infiniți”, el își folosește abilitățile contra unui inamic care încearcă să „pună capăt ciclului reîncarnării”. Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Toby Jones și Dylan O’Brien mai fac parte din distribuție.

Filmul a fost inițial stabilit pentru un debut în cinematografe, dar ViacomCBS l-a redirecționat către Paramount +. Este greu să nu privești această lansare ca un răspuns la strategia HBO Max pentru o paletă de filme noi. De asemenea, mai recent, Universal a dezvăluit că animația “The Boss Baby: Family Business” va debuta simultan în cinematografe și pe streaming, pe 2 iulie.

Această lansare a filmului este un alt indiciu că toate francizele americane, cu excepția celor mai mari, vor ajunge rapid, într-o anumită formă, online. Încă nu are un trailer, dar subiectul pare interesant. Poate va merita așteptarea.

Continuarea la Boss Baby are un trailer amuzant și o dată de lansare: când poți vedea animația fascinantă

De asemenea, pentru că tot am pomenit mai devreme de “The Boss Baby: Family Business”, Universal va lansa filmul animat DreamWorks The Boss Baby: Family Business simultan în cinematografe și streaming pe 2 iulie.

Astfel, conform Deadline, The Boss Baby: Family Business va fi disponibil pe nivelurile premium ale Peacock, care sunt disponibile la 4,99 de dolari pe lună cu reclame și 9,99 de dolari fără.

Decizia Universal vine într-un moment în care lanțurile cinematografice încep să prindă din nou viață, pe măsură ce restricțiile COVID-19 se relaxează.

Poți să vezi trailerul chiar aici.