Continuarea la Boss Baby are un trailer amuzant și o dată de lansare: când poți vedea animația fascinantă

Continuarea la Boss Baby are un trailer amuzant și o dată de lansare: când poți vedea animația fascinantă

Universal Studios a contribuit la readucerea activității cinematografice de după blocarea pricinuită de COVID-19, cu succesul de la box-office al lui F9, dar face lucrurile puțin diferit cu un alt proiect. Universal va lansa filmul animat DreamWorks The Boss Baby: Family Business simultan în cinematografe și streaming pe 2 iulie.

Astfel, conform Deadline, The Boss Baby: Family Business va fi disponibil pe nivelurile premium ale Peacock, care sunt disponibile la 4,99 de dolari pe lună cu reclame și 9,99 de dolari fără.

Când apare The Boss Baby: Family Business

Decizia Universal vine într-un moment în care lanțurile cinematografice încep să prindă din nou viață, pe măsură ce restricțiile COVID-19 se relaxează.

The Boss Baby pare genul de idee ciudată care nu te aștepți să funcționeze, dar tot îți atrage atenția când vezi care sunt vocile personajelor: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel și mulți alții pe care sigur îi apreciezi.

Acest film de comedie este despre un bebeluș proaspăt venit într-o familie, spre surprinderea celuilalt copil. Acesta poartă costum, cară o servietă după el, vorbește și se comportă ca un șef. Una dintre cele mai bune comedii din anul 2017, The Boss Baby este un film prezentat din perspectiva fratelui mai mare, în vârstă de șapte ani, care privește cu alți ochi apariția unui frate mai mic.

Așa că toată povestea asta se transformă într-o aventură cu un bebeluș, care e spion sub acoperire, căței, jucării și alte elemente de genul acesta. E o comedie ușoară, de familie, dar potrivită și pentru adulții care vor o mică pauză de delectare.

Boss Baby: Family Business aduce înapoi pe ecrane o mare parte din distribuția originală (Alec Baldwin, Eva Longoria și Jeff Goldblum), care sunt acum adulți cu  propriii lor copii. Unul dintre acești bebeluși, Tina (Amy Sedaris) decide să preia frâiele afacerii. Au loc situații complicate, așa cum se arată în trailerul de mai sus.

Citește și: