19 iul. 2021 | 11:15

Imaginea de zeci de milioane de like-uri: cum a reușit Messi să bată un record

ACTUALITATE
Imaginea de zeci de milioane de like-uri: cum a reușit Messi să bată un record

O imagine cu Messi, postată pe Instagram, s-a transformat într-un adevărat viral. A adunat zeci de milioane de like-uri.

Messi a reușit să câștige, alături de Argentina, trofeul Copa America și, cum era normal, succesul a fost sărbătorit și pe rețelele de socializare. O imagine cu atacantul argentinian alături de trofeul câștigat a devenit viral. L-a detronat pe Cristiano Ronaldo, astfel că fotbalistul deține acum cea mai apreciată postare a unui sportiv pe Instagram.

Recordul era deținut de portughez.

Messi, postare de milioane de like-uri

Poza postată de Messi pe Instagram, cu trofeul Copa America în brațe,  adunase deja peste 19.900.000 de aprecieri, depășind recordul de ”aprecieri” obținute de un sportiv pe Instagram. S-a întâmplat la o săptămâna de la meciul în care Argentina a învins Brazilia, în finala Copa America.

Recordul de like-uri era deținut de Cristiano Ronaldo, starul portughez postând o poză de apreciere după moartea lui Diego Maradona, potrivit spaniolilor de la Marca.com.

Poza postată de Messi este actualemente a șasea cea mai apreciată poză de pe toată platforma Instagram, după poze postate de Billie Eilish, XXXTentacion, Ariana Grande sau celebra poză cu un ou, cea mai apreciată poză de pe respectiva rețea de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Argentina a trecut la limită, scor 1-0, de Brazilia, marea rivală, și a câștigat Copa America în noaptea de 10 spre 11 iulie. A fost primul trofeu cucerit de „Pume” începând din 1993 încoace.

Oficialii forurilor mari de fotbal se gândesc deja să marcheze o partidă de vis, între câștigătoarea Copa America – Argentina și deținătorea trofeului Euro 2020 – adică Italia. Meciul ar fi organizat în memoria lui Diego Maradona și ar putea avea loc în luna decembrie.

UEFA nu s-a hotărât încă unde va avea loc partida. Dar pe listă se află și orașul italian Napoli, deși această decizie ar putea fi considerată un avantaj pentru campioana Europei la ediția Campionatului European 2020.