07 iun. 2021 | 13:35

Hugh Jackman te pune în cel mai interesant film despre călătoria în timp, Reminiscence

ACTUALITATE
Hugh Jackman te pune în cel mai interesant film despre călătoria în timp, Reminiscence

Fă o călătorie în trecut cu noul trailer de la Warner Bros. “Reminiscence” este un film SF, cu Hugh Jackman și Rebecca Ferguson în rolurile principale, care sigur va fi pe placul fanilor de filme de domeniul fantasticului.

Warner Bros dezvăluie cel mai nou trailer al filmului “Reminiscence” cu Hugh Jackman. În primul său rol de film adevărat, de la Bad Education din 2019, Jackman îl interpretează pe investigatorul privat Nick Bannister.

Reminiscence este un film thriller american de dramă științifico-fantastic, scris și regizat de Lisa Joy. Filmul îi are în rolurile principale pe Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandie Newton, Daniel Wu și Cliff Curtis.

Iată mai jos trailerul „Reminiscence”

Nicolas Bannister, un veteran accidentat și solitar care trăiește într-un viitor apropiat din Miami, este expert într-o ocupație periculoasă: oferă clienților șansa de a retrăi orice amintire dorită. Viața lui se schimbă când o întâlnește pe Mae. Ceea ce începe ca o simplă chestiune de pierdut și găsit devine o relație de dragoste pasională. Dar atunci când amintirile unui client diferit o implică pe Mae într-o serie de crime violente, Bannister trebuie să adâncească lumea întunecată a trecutului, pentru a descoperi adevărul despre femeia pentru care a căzut.

În ianuarie 2019, s-a anunțat că Lisa Joy își va face debutul în regie cu filmul și că va avea rolurile principale pe Hugh Jackman și Rebecca Ferguson. S-a raportat în mai 2019 că Warner Bros a cumpărat drepturi de distribuție a filmului. Thandie Newton a fost adăugată în distribuție în august. Daniel Wu, Angela Sarafyan, Natalie Martinez, Marina de Tavira și Cliff Curtis s-au alăturat în octombrie. Filmările au început pe 21 octombrie 2019, în New Orleans și Miami.

Filmul ar fi trebuit să debuteze inițial în aprilie a acestui an. Cu toate acestea, în urma numeroaselor schimbări cauzate de pandemia coronavirusului, Warner Bros va lansa SF-ul la sfârșitul verii. Pe 20 august, mai exact. Reminiscence va fi disponibil simultan și pe HBO Max, timp de o lună.