Google lansează primul lot de ilustrații. La ce crezi că folosește

Google lansează primul lot de ilustrații. La ce crezi că folosește

Google lansează un nou instrument de ilustrații foarte utile. Cu ajutorul lor nu mai trebuie să îți faci probleme că profilul tău nu arată bine.

Google a creat ilustrații pe care le poți folosi ca imagini de profil. Acesta este un instrument pentru persoanele care doresc să treacă mai neobservate sau nu vor să își pună poze proprii la profil. Nu toată lumea se simte confortabil să folosească o poză personală de profil. De asemenea, unii consideră că este foarte greu să găsească o poză care să îi reprezinte, cu adevărat. Acest lucru poate fi supărător, câteodată.

Pentru aceștia Google a lansat primul lot de ilustrații care poate fi folosit, în acest scop. Când îți setezi imaginea de profil în Gmail, Workspace sau Contacte pe Android, de acum, poți selecta o ilustrație. Dacă utilizezi oricare din serviciile Google, lucru care cu siguranță îl faci, vei recunoaște micul avatar afișat lângă numele tău. Acesta poate fi pe pagina de pornire Google sau în cadrul altor servicii unde ai cont înregistrat. El este avatarul pe care îl trimiți atunci când expediezi un email, apare lângă numele tău. 

Unde găsești Ilustrație Google?

Conform unui raport recent de la 9to5Google, instrumentul Ilustrație Google este introdus în caseta de dialog care apare atunci când selectezi opțiunea de a-ți schimba imaginea de profil în aplicația Gmail. Acesta este împreună cu opțiunile de a încărca o nouă imagine de pe computer, de a alege o fotografie existentă din Google Photos sau de a face clic pe o fotografie de pe camera foto. 

Începând de acum, funcția se lansează pe Gmail pentru Android și o poți încerca atingând pictograma avatar din colțul din dreapta sus al aplicației. Apoi, poți să selectezi fila Ilustrații pentru a vedea sute de ilustrații pe care le poți folosi ca imagine de profil.