Google ia la mișto Apple, cu noua reclamă: funcția ”specială” din Pixel 5a

Google ia la mișto Apple, cu noua reclamă: funcția ”specială” din Pixel 5a

Cea mai nouă reclamă de la Google o să te lase cu gura căscată.

Google a prezentat noul său telefon, Pixel 5a 5G. Un telefon decent atât ca specificații dar și ca preț. Nu este nici pe de parte vârful de lance al telefoanelor Pixel, mai degrabă un popas până apare Pixel 6.

Pixel 5a 5G va fi disponibil întâi în SUA și Japonia. Una din cele mai importante inovații față de modelul lansat în 2020 va fi includerea unui jack de 3.5mm pentru căști.

Dar totuși cum promovezi un model ca 5a?

Cea mai inteligentă reclamă Google

Simplu, te legi de concurență în cel mai deștept mod posibil. Aici cel puțin, Google a făcut o treabă excelentă care cu siguranță îi va enerva pe fanii Apple.

Compania a angajat un actor care copiază modul de prezentare a lui Jony Ive, fostul șef de design al Apple. Totul pentru a face, probabil, cea mai frumoasă și lungă descriere a unui jack de căști.

Este memorabil și haios modul în care este evidențiată o caracteristică care de mult nu mai apare pe telefoanele moderne. „Omagiul” pentru Jony îl simți din primele secunde ale clipului când actorul anunță senin și inocent „cercul: perfect, simplu. Unii ar putea spune pur și simplu perfect”.

„Forjat și prelucrat din cupru și fier de cea mai bună calitate. Găzduit într-un corp din aluminiu sub presiune” continuă acesta, în timp ce pe fundal o altă voce șoptește „dicție sofisticată”.

Cel mai tare moment este când actorul afirmă cu tărie „ da, este o mufă pentru căști”.

Cu toate că reclama este haioasă trebuie specificat că Google nu mai include mufe de căști în produsele sale de ani de zile. Viitorul model de telefon, Pixel 6 care va fi lansat în toamna acestui an nu va avea această funcție inclusă.

Întreaga reclamă o poți urmări în clipul de mai jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: