Google Doodle – 10 jocuri gratuite pe care le poți juca online oricând, de pe orice dispozitiv

Google Doodle - 10 jocuri gratuite pe care le poți juca online oricând, de pe orice dispozitiv

La fiecare câteva săptămâni, gigantul din Mountain View îți servește un Google Doodle pe pagina principală a celui mai popular motor de căutare. Ocazional, acel doodle ascunde un joc, iar toate sunt arhivate și le poți juca oricând.

Jocurile puse la dispoziție de Google nu sunt dintre cele mai complicate, elaborate sau pretențioase din punctul de vedere al resurselor hardware. Asta nu înseamnă însă că nu sunt distractive, relaxante și bine puse la punct. În plus, aproape toate pot fi jucate de pe orice dispozitiv, indiferent dacă ai un smartphone, o tabletă sau un PC cu mouse și tastatură.

  1. Dacă îți place un joc de baseball suprinzător de interesant în simplitatea sa, îl poți accesa aici.
  2. Amatorii de Pac-Man au și o versiune de la Google cu care se pot relaxa la această adresă.
  3. Dacă vrei să testezi inteligența artificială creată de Google, poți accesa Quick, Draw! . Desenezi rapid ceva, iar AI-ul companiei american va încerca să ghicească ce ai făcut acolo.
  4. În The Scoville Game  te lupți să învingi ardei iuți cu înghețată. Cu ocazia asta, vei înțelege și cum se măsoară iuțelea ardeilor.
  5. Pentru amatorii de basketball, există și o versiune de la Google accesibilă aici. Ai doar 24 de secunde pentru a marca cât mai multe coșuri.
  6. Acest joc din 2016 a devenit un clasic printre amatorii de doodle-uri. A fost disponibil de Halloween, joci rolul unei pisici și folosești o baghetă fermecată pentru a elimina fantome.
  7. Dacă Angry Birds este prea complex pentru tine, în Garden Gnome este suficient să arunci niște pitici la cea mai mare distanță cu o catapultă.
  8. Copilul tău poate învăța principiile de bază ale programării cu Coding Rabbit. Scopul este ca un iepure să prindă un morcov, dar ascunde mult mai multe decât atât.
  9. Cricket este cuvânt pentru greier în engleză dar și o referință la sportul cu același nume. La această adresă, poți juca Cricket cu greieri.
  10. Ultimul din listă este clasicul cub Rubik. Deși este mult mai complicat, în opinia mea, să încerci să-l rezolvi pe calculator decât în mână, dacă vrei să-ți încerci norocul, îl găsești la această adresă.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: