Filmul de Crăciun al anului 2021 vine cu Michael Sheen în rolul principal

Filmul de Crăciun al anului 2021 vine cu Michael Sheen în rolul principal

Michael Sheen revine pe marile ecrane, în „Last Train to Christmas”, un altfel de film de Crăciun. Personajul principal rămâne captiv într-o buclă temporală.

Trailer-ul aferent unei noi producții cu tematică de Crăciun a fost lansat în cursul zilei de ieri.„Last Train to Christmas” promite să fie mult mai mult de-atât, însă. Personajul principal, interpretat de Michael Sheen, pe care cinefilii l-au putut vedea în „Good Omens”, rămâne captiv într-o buclă temporală, ceea ce adaugă un pic de sare și piper acțiunii. Filmul mizează pe recrearea unui climat retro, tehnică des folosită de creatorii de filme și seriale, în ultima perioadă. Un alt exemplu în acest sens este aclamatul serial Netflix, „Stranger Things”.

Personajul interpretat de Michael Sheen, o vedetă locală care dă de ghinion

Tony Towers este o vedetă locală și, totodată, proprietarul unui club de noapte, iar scenariul filmului se concentrează în jurul „pățaniilor” acestuia și a iubitei sale, Sue (interpretată de actrița Nathalie Emmanuel).

Vrând să ajungă acasă, de Crăciun, pentru a participa la o reuniune de familie, cei doi iau trenul spre Nothingham, călătorie care se transformă numaidecât într-o aventură fantastică.

Nimerind într-o buclă temporală, Tony Towers se vede aruncat zece ani în viitor, în 1995, perioadă în care afacerea lui avea să fie ruinată, iar viața destrămată.

Aventurile nu se încheie aici: personajul principal constată că, plimbându-se prin tren, nu face altceva decât să sară dintr-un timp într-altul, în diferite stadii ale vieții sale. Întâlnindu-l pe controlor, Towers îi spune: „Când schimb vagonul, călătoresc în timp”.

Ba mai mult, alegerile lui Tony din fiecare vagon au repercusiuni în celelalte vagoane, schimbând total cursul vieții acestuia, în ani.

Nu se știe ce va întâmpla cu viața personajului interpretat de Michael Sheen până când trenul va ajunge la destinație, însă vom afla dacă urmărim filmul.

„Last Train to Christmas” va fi lansat pe Sky Cinema în data de 18 decembrie 2021.

Citește și: