Festivalul Om Bun, online: unde poți vedea concertele din acest an, live și înregistrate

Festivalul Om Bun, online: unde poți vedea concertele din acest an, live și înregistrate

Astăzi, 29 martie, începe cea mai nouă ediție a festivalului de muzică folk Om Bun. În concordanță cu restricțiile din pandemie, evenimentul va fi transmis online.

Este ediția cu numărul 30 a festivalului Om Bun. Din acest motiv, 30 de artiști Folk vor ajunge pe scenă. În trecut, cu toții s-au mai aflat pe această scenă, din poziția de jurați, concurenți sau invitați. Toate recitalurile vor avea loc în prezența unui public restrâns, de 20-30 de spectatori.

Victor Socaciu este organizatorul evenimentului și, din această poziție, a oferit mai multe declarații. „Festivalul a fost pregătit pentru postura de online, pentru că asta ne oferă vremurile”, a spus artistul.

„În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil şi care se va transmite, fireşte, şi în casele celor care şi-au cumpărat un bilet pentru a urmări online festivalul„, a mai adăugat Socaciu, pentru AGERPRES.

În ceea ce privește partea online a ecuației, toate cele trei seri de concerte vor putea fi vizionate la adresa rotarientertainment.ro, începând cu ora 18. În același timp, pentru 24 de ore de la difuzarea inițială, toate concertele vor fi disponibile pentru vizionare sub formă de înregistrări.

În prima zi vor susţine recitaluri Mircea Vintilă, Alexandru Andrieş, Doru Stănculescu, Ada Milea, Mircea Bodolan, Zoia Alecu, Adrian Beznă, Eugen Avram, Cristian Dumitraşcu şi Nicu Zotta.

Recitalurile celei de-a doua zile vor fi susţinute de Mircea Baniciu, Victor Socaciu, Poesis, Emeric Imre, Ecoul, Adrian Ivaniţchi, Andrei Păunescu, Alina Manole, Daniel Iancu şi Cosmin Vaman, iar în ultima zi vor urca pe scenă Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi, Mircea Rusu, Cristian Buică, Maria Gheorghiu, Florin Săsărman, Vali Şerban, Cătălin Stepa, Claudia Şerdan şi Vali Petcu.

Amfitrionul galei aniversare, Andrei Partoş, îşi doreşte ca evenimentul să fie urmărit de cât mai mulţi spectatori, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Biletele costă 35 de lei pentru fiecare seară, dar există și posibilitatea achiziției unui abonament de 90 de lei pentru toate cele trei zile de la adresa rotarientertanment.ro.

Festival-OM-BUN-30_FACEBOOK-COVE

Citește și: