Fanii jocurilor kung-fu se pot bucura, Sifu a primit data de lansare

Fanii jocurilor kung-fu se pot bucura, Sifu a primit data de lansare

Fanii Jackie Chan și Bruce Lee au motive de fericire. Sifu a primit în final o dată de lansare.

Dezvoltatorul SloCap a făcut mult așteptatul anunț în cadrul prezentării sale de la Gamescom. Acesta a fost acompaniat de un nou trailer.

În joc vei intra în pielea unui maestru al artelor marțiale. Mecanicile sale ne reamintesc de un titlu mai vechi al studioului și anume Absolver, în ambele jocuri este acordată o atenție deosebită luptei corp la corp care de altfel este și foarte detaliată. Într-un trailer mai vechi ne-a fost prezentată și cea mai interesantă mecanică, din punctul meu de vedere, anume că după fiecare înfrângere caracterul tău îmbătrânește câte un pic.

Noutățile

În noul trailer ne este prezentat un mix de locații noi și vechi. Avem un club de noapte plin de obiecte care pot fi sparte, de exemplu sticlele de alcool. La această primă locație se adaugă și o galerie de artă plină cu obiecte de valoare care pot fi distruse. Asta sigur îți va capta atenția. La acestea se adaugă și o cameră „simulator” unde te poți antrena și lupta împotriva unui număr mare de personaje negative.

Jocul urmează să fie lansat pe PlayStation 4 și 5, dar și pe PC în data de 22 februarie 2022. Ce-i drept, în cazul PC-ului o să fie exclusiv pe Epic Game Store.

Cu toate că trebuia să fie lansat în cursul lui 2021, Slocap a amânat lansarea pentru nu a supra solicita echipa de creație, dar și pentru a avea mai mult timp de lucru astfel încât produsul final să nu semene la lansare cu Cyberpunk 2077. Cu siguranță nimeni nu își dorește încă un episod de acel gen.

Nu în ultimul rând, dacă cumperi Sifu Delux Edition vei putea să începi să-l joci cu 48 de ore înainte de lansarea oficială. Acest pachet mai include și o carte digitală cu arta din joc, dar și coloana sonoră produsă de Howie Lee.