28 iul. 2021 | 16:05

Doar asta nu făcuse Netflix: unde găsești cel mai nou serial al gigantului

ACTUALITATE
Doar asta nu făcuse Netflix: unde găsești cel mai nou serial al gigantului

În ultima vreme, celebra platformă de streaming Netflix a venit cu nenumărate noutăți, dar cu siguranță noul proiect nu îl mai făcuse până acum. Cel mai nou serial al companiei este un proiect inedit.

Noua idee a Netflix este una care a transformat postările unui cont Twitter într-un adevărat serial TV. Astfel, platforma de streaming a transformat Chicago Party Aunt –  @ChiPartyAunt într-o veritabilă serie animată pentru adulți, care poartă același nume. Cel care se află în spatele acestui cont este nimeni altcineva decât actorul Chris Witaske.

Artistul este probabil foarte cunoscut datorită rolului pe care îl joacă în serialul Love pe ce aceeași platformă. Lauren Ash este cea care joacă rolul mătușii titulare a spectacolului, Diane Dunbrowski. Diane „a fost întotdeauna și va fi mereu sufletul petrecerii, chiar și atunci când petrecerea s-a încheiat demult” și „continuă să trăiască în fiecare zi ca și cum ar fi un autobuz turistic Styx din anii 1980”, potrivit Netflix.

În plus, Rory O’Malley va avea și el un rol în această emisiune TV animată, alături de RuPaul Charles și Jill Talley, astfel că emisiunea are mari șanse să devină un real succes.

Netflix mai făcuse asta și anterior

Netflix este regele platformelor și este adevărat faptul că investește foarte mult în crearea de conținut nou de divertisment pentru platforma sa. Dacă Netflix va realiza această serie animată, atunci cu siguranță va fi încadrat în categoria de ”Netflix Original”. Deși aparent, spectacolele animate sunt privite ca fiind doar pentru copii, în realitate, foarte mulți adulți urmăresc conținut animat, cu precădere cei născuți în anii ’90.

Oricum, revenind la contul Twitter care s-a transformat într-un spectacol Netflix – „Chicago Party Aunt”, nu este primul cont Twitter care a fost transformat într-o emisiune TV. $ # *! My Dad Says a fost difuzat la CBS pentru un sezon, în urmă cu un deceniu. Probleme foarte britanice, bazate pe un cont care se amuză de stingherirea stereotipică britanică, a debutat în 2015 și a durat câteva sezoane scurte.