Primele clipuri de gameplay din Borderlands 3 îți arată la ce să te aștepți

Primele clipuri de gameplay din Borderlands 3 îți arată la ce să te aștepți

Borderlands 3 este continuarea mult anticipată a seriei și acum avem și primele clipuri video de gameplay care-ți arată la ce să te aștepți de la noul titlu.

Borderlands 3 a fost anunțat nu de foarte mult timp și se va lansa în această toamnă. Dacă vrei să vezi cum arată jocul și care sunt mecanicile de joc înainte să faci o precomandă, atunci ar trebui să urmrărești cele două clipuri din articol.

Primele două jocuri din serie au fost foarte populare și s-au vândut în zeci de milioane de exemplare, iar presiunea este mare pentru ca și acest titlu să aibă succes. Din ce ne putem da seama din acest clipuri video, jocul păstrează același spirit ludic, adus la viață de primul joc Borderlands, are personaje trăznite și un stil grafic foarte colorat.

Trailerul de lansare este dinamic, plin de explozii, de arme și de acțiuni trăsnite. În acest nou titlu, te vei întoarce pe Pandora, dar vei explora și alte lumi și, de data aceasta, vei putea alege dintre patru Vault Hunters. Fiecare va avea skiluri și abilități unice și vei putea juca în single player, dar și în modul cooperativ alături de prieteni.

Borderlands 3, un shooter nebun la fel ca și primele două părți

Misiunea ta va fi să îi oprești pe gemenii Calypso, înainte ca ei să dobândească „o putere extraordinară”. Nu știm ce ar fi acestă putere, dar slujba ta este să-i oprești, dar nu va fi ușor și va trebui să treci de legiuni de inamici înainte să-ți atingi scopul. Oricum ar fi, aventura se anunță a fi una distractivă și amuzantă.  Acestă dezvăluire de gameplay a avut loc în cadrul unui eveniment organizat de cei de la Gearbox Software şi 2K Games.

Poți vedea clipuri scurte publicate de diferitele publicații care au avut ocazia să încerce jocul sau poți urmări întregul eveniment de lansare, adică vreo cinci ore de Borderlands 3, mai jos. După asta sigur te poți hotărî dacă îl cumperi sau nu.

Borderlands 3 va fi lansat pe 13 septembrie 2019 și va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: