Prețuri deosebite la Digi. Ofertele sunt disponibile chiar acum la toate serviciile de internet și televiziune

Prețuri deosebite la Digi. Ofertele sunt disponibile chiar acum la toate serviciile de internet și televiziune

Ce propune compania acum se numește Digi Days. Astfel, timp de-o săptămână, anunță prețuri tăiate la jumătate timp de șase luni ca să profiți de abonamente la telefonie mobilă, internet sau abonament TV.

„Bine ai venit la sărbătoarea TA. Săptămâna asta e despre TINE! Fiindcă ești abonat DIGI, primești primele 6 luni x 50% reducere la orice-ți dorești! Noi îți facem cinste cu orice mai ai nevoie: servicii noi, extraopțiuni, upgrade-uri, toate cu reducere. Comandă online orice vrei!”, anunță Digi.

La telefonie mobilă, cel mai ieftin abonament costă doar un euro. Iar cel mai bun abonament este Optim Nelimitat, care timp de 6 luni costă doar 2,5 euro. De asemenea, cu Digi Mobil Optim 3 poți să te bucuri de VoLTE și de VoWiFi și vei descoperi o calitate superioară a apelurilor.

Internet ieftin 5G la Digi

În plus, ai 50 GB de net pe care îi poți folosi 3G/4G. Iar dacă ai un telefon 5G, compania îți mai oferă încă 80 GB pe care îi poți folosi 4G/5G.

În ceea ce privește oferta Digi pentru internet, și aici sunt prețuri excelente. Astfel, Fiberlink 1000 costă acum doar 20 de lei pe lună. Iar cel mai ieftin abonament este Fiberlink 300 la doar 15 lei pe lună.

De asemenea, dacă vrei un abonament nou de TV, ai Digital HD la 15 lei pe lună, sau 12,5 lei pentru abonamentul la televiziune prin satelit.

Dacă ai deja abonament, dar vrei să beneficiezi de alte extraopțiuni, poate vrei să încerci MaxPak cu toate canalele HBO și Cinemax la 7,5 lei pe lună. Iar Film Now e acum la Digi doar 1,5 lei pe lună. Opțiunea pentru televiziuni 4K e acum doar 2,5 lei și ai Eurosport 4K și Digi 4K.

Ofertă promoțională este destinată consumatorilor, fiind disponibilă exclusiv online prin intermediul site-ului digi.ro în perioada 10.05.2021 – 16.05.2021. Deci intră pe site-ul lor și vezi ce-ți face cu ochiul. Și mai faci o economie pentru următoarele luni.