Detaliul mai puțin cunoscut de la lansarea Galaxy S21: cât de speciale vor fi noile căști

Detaliul mai puțin cunoscut de la lansarea Galaxy S21: cât de speciale vor fi noile căști

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea noilor terminale Samsung Galaxy S21. Până atunci însă, prea puține detalii vor mai rămâne un secret.

Pe 14 ianuarie, Samsung va organiza conferința de lansare a noii sale linii de terminale de top. Lista include trei smartphone-uri, unul mai scump decât altul. Este vorba de Galaxy S21, S21+ și S21 Pro. Deja de câteva săptămâni, s-a confirmat că, în aceeași conferință, va fi anunțată și o pereche de căști complet wireless. Acestea din urmă sunt intitulate Samsung Galaxy Buds Pro.

Un clip online de tip unboxing a ajuns online în urmă cu scurt timp pentru Samsung Galaxy Buds Pro, noile căști ale coreenilor. După cum se poate vedea în videoul de mai jos. căștile sunt cât se poate de compacte și întruchipează un upgrade vizibil față vechile Galaxy Buds.

Videoclipul a fost publicat de vlogger-ul Jeff Schick aka Digital Slang și nu a durat mult până când a ajuns la 50.000 de vizualizări. Deși au mai circulat în trecut randări pe internet cu noile căști, este prima oară când le vedem detaliate în format video.

Conform specificațiilor oficiale desprinse de pe cutia produsului, Samsung Galaxy Buds Pro promit 5 ore de autonomie în cazul unei audiții fără întreruperi. Dacă faci un efort pentru a le pune în carcasa originală când nu le folosești, ar trebui să asigure nu mai puțin de 18 ore până când vei fi nevoit să le conectezi la priză.

Căștile sunt certificate IPX7 pentru rezistență la apă și praf. Inclus un mecanism avansat de anulare activă a zgomotului e fond, în timp ce interacțiunea cu ele se realizează în mod exclusiv folosind atingeri sau swipe-uri pe una dintre căști. În ceea ce privește conținutul cutiei, fiecare pereche de căști wireless Samsung Galaxy Buds Pro vine la pachet cu carcasa de încărcare și un cablu USB-A la USB-C. Nu lipsesc vârfurile alternative de silicon.

Citește și: