Dacia senzațională pe care o poți vedea pe stradă. Duster Summer bate Range Rover sau orice BMW

Dacia senzațională pe care o poți vedea pe stradă. Duster Summer bate Range Rover sau orice BMW

Un model Dacia care-ți taie respirația te face să uiți de orice Range Rover sau BMW. Iată despre ce e vorba.

Un model Duster gândit pentru o plimbare vara poate părea ceva ieșit din comun. Un astfel de model a apărut, însă, și e unicat. Când te gândești la Duster, te gândești la un SUV impunător, cu care să te dai inclusiv pe drumuri de munte, mai ales dacă ai varianta 4X4.

Reprezentanții service-ului K9 au decis să ducă lucrurile mai departe și au modificat modelul. A ieșit o decapotabilă – denumită, cum altfel, Dacia Duster Summer.

Cum arată Dacia Duster Summer

Cei de la service susțin că Duster Summer este rezultatul unei noi provocări acceptate de echipa AutoK9, aceea de a da o altă înfățișare unei mașini avariate. Mașina iese în evidență nu doar prin modificările aduse caroseriei, ci și prin finisajele interioare, lucrate cu atenție de către echipa implicată în proiect.

Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, pentru a pune mai bine în valoare formele specifice modelului Duster.

Totodată, podeaua cu decorațiuni inspirate din stilul nautic, dar și acoperișul care a fost înlăturat, conferă mașinii un aer de vacanță și transformă orice drum într-o experiență relaxantă.

Ca să înțelegi de unde comparația cu BMW, echipa implicată în proiect susține că, alături de pragurile originale ale mașinii, au fost integrate pragurile unui coupe BMW E36.

Ampatamentul a rămas neschimbat: pe bancheta din spate au loc trei pasageri, dar inginerul care s-a ocupat de proiect susține că ar putea renunța la idee și ar putea păstra doar două locuri. Între ele ar putea fi instalat un minibar.

Cum spuneam, proiectul e unul unicat – posibil să-l poți vedea, dar sunt slabe speranțe că-l vei putea conduce. Ai la îndemână, însă, varianta originală a noului Duster, versiunea facelift, recent lansată. Toate detaliile despre noul model le găsești AICI.

Citește și: