Cyberpunk 2077 revine în PlayStation Store, după scandalul monstru: la ce trebuie să ai grijă

Cyberpunk 2077 revine în PlayStation Store, după scandalul monstru: la ce trebuie să ai grijă

Unul dintre cele mai apreciate jocuri ale momentului actual, Cyberpunk 2077, revine în PlayStation Store, după ce Sony a luat măsuri. Două actualizări majore au ajutat la remedierea problemelor cu care s-a confruntat jocul în trecut.

Așa cum a promis, Sony a restaurat Cyberpunk 2077, astfel că după remedierea unor patch-uri majore, jocul a revenit în magazinul PlayStation. Pentru moment, dezvoltatorul CD Projekt Red recomandă jucătorilor să utilizeze doar versiunile PlayStation 4 Pro și PlayStation 5 ale jocului.

Motivul care stă la baza acestei recomandări constă în faptul că, versiunea de bază pentru PlayStation 4 are încă ”probleme de performanță”. De asemenea, dezvoltatorul a menționat faptul că un upgrade gratuit, de nouă generație, urmează a fi lansat în cea de-a doua jumătate a acestui an.

Revenirea Cyberpunk 2077 marchează sfârșitul unui capitol

Studioul din Polonia speră ca, odată cu revenirea jocului în magazinul PlayStation, va reprezenta sfârșitul unui capitol nefast, din toată istoria sa de 27 de ani. În luna decembrie a anului trecut, jocul Cyberpunk 2077 a suferit o lansare greșită. Mai mulți utilizatori au dat feedback-uri potrivit cărora numeroase erori și blocări aveau loc în timp ce jucau jocul.

Sony a reacționat în acest sens, astfel că a fost nevoit să retragă jocul din magazinul său digital. Totodată, a rambursat sumele plătite de către clienții săi, pentru Cyberpunk 2077. În lunile care au urmat, CD Projekt Red a lansat mai multe remedieri rapide, precum și două patch-uri mari pentru jocul în cauză.

Cel de-al doilea patch a fost lansat cu întârziere din cauza faptului că firma a suferit un atac de tip ransomware, lucru care nu i-a lăsat pe unii angajați să își acceseze computerele. Deși a întâmpinat aceste probleme majore, Cyberpunk a devenit jocul de top al studioului, având peste 13,7 milioane de exemplare vândute până la sfârșitul anului 2020. Se așteaptă ca acum, după remedierea problemelor, jocul să continue să fie un lider pe piața gamingului.