Cyberpunk 2077 revine pe PlayStation: când îl vei putea juca pe PS4 și PS5, ce trebuie să știi

Cyberpunk 2077 revine pe PlayStation: când îl vei putea juca pe PS4 și PS5, ce trebuie să știi

Cyberpunk 2077 a fost unul dintre cele mai așteptate jocuri din ultimul an, dar din cauza numeroaselor probleme de funcționare și a performanței infernale pe console vechi, titlul a fost retras din PlayStation Store la scurt timp după lansare. După jumătate de an, revine.

Cyberpunk 2077 revine în magazinul PlayStation pe 21 iunie, peste doar câteva zile. RPG-ul va reveni pe PS Store după ce a fost șters fără drept de apel pe 17 decembrie 2020, la câteva zile după lansare. La momentul respectiv, jucătorii au fost incredibil de frustrați, iar mulți dintre ei și-au cerut banii înapoi pentru că s-au simțit furați de dezastrul pe care l-au achiziționat în urma marketingului mincinos.

Din nou, posesorii de PlayStation 4, PS4 Pro și PlayStation 5 vor putea intra în posesia versiunii digitale de Cyberpunk 2077. Anunțul a fost făcut de CD Projekt Red într-un comunicat pentru autoritățile de reglementare americane, conform Eurogamer.

”În relație cu Raportul Curent numărul 66/2020 din 18 decembrie 2020, Boardul de Management al CD Project S.A. cu un sediu înregistrat în Varșovia face public astăzi deciza Sony Interactive Entertainment de a relansa ediția digitală de Cyberpunk 2077 în PlayStation Store, începând cu 21 iunie 2021”, se arată în anunțul companiei.

În cazul în care ai un PlayStation 4 de prima generație, oficialii Sony au atras însă atenția asupra faptului că s-ar putea totuși să întâmpini în continuare diverse probleme. ”Utilizatorii vor continua să întâmpine probleme de performanță cu ediția de PS4 a jocului, în timp ce CD Project Red continuă să îmbunătățească stabilitatea pe toate platformele. SIE recomandă jucarea titlului pe PS4 Pro și PS5 pentru cea mai bună experiență.”

Jocul continuă să fie unul foarte problematic atât pentru posesorii de Xbox One, cât și pentru cei de PS4. Asta nu s-a schimbat, chiar dacă între timp au fost lansate o sumedenie de actualizări și patch-uri mai mici sau mai mari. Partea bună este însă că ar trebui să nu mai existe bug-uri care să-ți facă experimentarea jocului imposibilă. Pur și simplu, dacă nu ai un PS4 Pro, PS5 sau Xbox Series X/S, jocul va avea secțiuni care se vor sacada sau în care va arăta mai rău.