Cum poți câștiga bani din detectarea de metale

Cum poți câștiga bani din detectarea de metale

Au existat numeroase știri interesante despre oameni care folosesc detectoare de metale pentru a descoperi artefacte prețioase – monede antice, bijuterii prețioase, pepite de aur, poate chiar o bucată din coroana lui Carol I?.

Pe cât de interesante sunt aceste descoperiri, șansele de a găsi astfel de artefacte sunt scăzute și poate depinde de experiența ta, de detectorul de metale pe care îl folosești, de locațiile pe care le explorezi și, în mod crucial, de dedicarea ta.

Detectarea de metale, un hobby din care poți câștiga bani

Ai putea câștiga însă niște bani în plus cu un detector de metale, dar nu te aștepta să-ți poți câștiga existența din el – poate doar 20 de dolari pe săptămână. Din nou, perspectiva unei descoperiri mari este, de asemenea, tentantă, dar va trebui să investești timp și bani și să dezvolți un anumit know-how dacă speri să o faci. Și să fii pregătit să descoperi o mulțime de unghii și dinți pe parcurs…

Dacă ai norocul să descoperi obiecte valoroase în timpul detectării metalelor, nu uita că trebuie să compenseze cheltuielile – timpul tău reprezintă bani, detectoarele de metale costă mii de dolari și probabil vei avea și cheltuieli de călătorie.

În plus, s-ar putea să nu reușești să păstrezi comoara, chiar dacă găsești una. În timp ce majoritatea statelor au o lege a “ce am găsit e al meu”, unele state impun ca obiectele găsite în valoare de 100 de dolari sau mai mult să fie predate poliției.

În mod realist, vei câștiga probabil mai mulți bani lucrând ca detector profesionist în căutarea bijuteriilor pierdute ale oamenilor. Poți să te alături site-urilor precum The Ring Finders, permițând oamenilor din zona ta să te recruteze ca detector de metale local.

O altă opțiune pentru a câștiga bani este rularea unui canal de detectare a metalelor pe YouTube, dar ar trebui să investești cu adevărat timp și ceva bani în acest lucru mai întâi.

Există mai multe ѕtаtе unde regulile restricționează unde poți face detectarea metalelor. Nu încerca în parcurile naționale, în apropierea monumentelor sau pe câmpurile de luptă istorice sau în unele țări din America nativă. Dar poți încerca ca un hobby, dacă chiar ești pasionat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: