Cum faci poze mult mai bune cu un iPhone: instrumentul care te ajută să crești like-urile pe Instagram și Facebook

Cum faci poze mult mai bune cu un iPhone: instrumentul care te ajută să crești like-urile pe Instagram și Facebook

Când vine vorba de fotografii realizate cu telefonul, Apple a făcut întotdeauna o treabă impresionantă la acest capitol. Asta nu înseamnă însă că nu este loc de mai bine, chiar și când pui mâna pe cel mai recent iPhone 13.

Pixelmator este una dintre cele mai populare aplicații de editare foto pentru iPad și, după câțiva ani de disponibilitate, a reușit să facă viața mai ușoară atât amatorilor de fotografie, cât și profesioniștilor aflați în deplasare. Acum, aceleași instrumente au fost adaptate pentru ecranul mai micuț de la iPhone. Aplicația intitulată Pixelmator Photo este disponibilă în AppStore pentru patru dolari, dar ai măcar confortul psihologic că nu mai implică alte investiții ulterioare, microtranzacții sau abonamente.

Pixelmator Photo, pentru fotografii mai bune cu iPhone

Disponibilă de doar câteva zile, aplicația Pixelmator Photo a reușit deja să facă valuri printre utilizatorii de iPhone. Din acest motiv, figurează în AppStore ca fiind pe locul 6 în clasamentul global al aplicațiilor de foto/video.

La fel ca Pixelmator Pro pe iPad, versiunea Photo te ajută să-ți editezi fotografiile în mișcare, direct pe telefon, chiar și dacă discutăm de fotografii necomprimate în ProRAW de la iPhone-urile mai recente sau alte 600 de formate RAW de la diverse camere disponibile pe piață.

Ai nu mai puțin de 30 de instrumente la dispoziție doar pentru a ajusta cromatica unei fotografii, începând de la elemente de bază precum expunere sau balans de albă, până la o serie stufoasă de filtre. Dacă ești dornic de a profita de un pic de inteligență artificială, aceeași aplicație te ajută să elimini anumite obiecte sau persoane dintr-un cadru. Dacă ai fotografii de rezoluție slabă, un algoritm AI îi poate crește artificial calitate.

În mod uzual, Pixelmator Photo este disponibilă cu opt dolari, dar la momentul redactării acestui material, se comercializează cu o reducere de până la 4 dolari. În cazul în care ai cumpărat-o pe iPad, o primești gratuit pe iPhone.