VIDEO Telefonul care te protejează de gloanțe este un iPhone mai scump: ce are în minus

VIDEO Telefonul care te protejează de gloanțe este un iPhone mai scump: ce are în minus

De cele mai multe ori, când plătești în plus pentru un telefon, te aștepți să vină cu ceva în plus. Rușii de la Caviar contrazic această afirmație și îți oferă un iPhone 13 Pro sau 13 Pro Max cu fără o funcționalitate importantă.

Caviar este o companie rusească cu o lungă istorie legată de personalizarea unor gadgeturi de top cu scopul de a solicita semnificativ mai mulți bani pe ele. De cele mai multe ori, upgrade-urile implică metale sau pietre prețioase, piese rare sau cu o istorie deosebită. De exemplu, există modele de iPhone lansate de Caviar cu o bucată din primul Apple I. În același timp, există dispozitive cu bucăți dintr-un dinte de dinozaur. În orice caz, toate au o poveste.

iPhone 13 Pro, fără camere, dar te apără de gloanțe

În urmă cu aproximativ un an, Caviar a dezvăluit o versiune de iPhone 12 fără niciun modul de captură foto/video. Nu avea camere nici pe partea din față și nici pe spate. A fost promovat pentru cei care țin foarte mult la intimitate și sunt convinși că orice cameră pe un gadget reprezintă o vulnerabilitate, o cale de spionaj. Din câte se pare, terminalul cu pricina a fost un succes răsunător, altfel nu cred că s-ar fi justificat o a doua generație.

Caviar Stealth 2.0 este un iPhone 13 Pro sau 13 Pro Max fără camere și cu carcasa din spate realizată din BR-2 Class 2, o armură rezistentă la gloanțe realizată de NPO TCIT. Aceasta din urmă este o companie specializată în îmbrăcarea de mașini și elicoptere în soluții anti-glonț.

Cu alte cuvinte, noul tău iPhone poate să reziste la gloanțe, după cum se poate vedea și în captura de ecran de mai jos, dar trebuie să ai în vedere că pierzi posibilitatea de a mai face o poză cu telefonul pentru acest privilegiu. Dacă nu foloseai oricum smartphone-ul pentru poze, atunci, nu ai ai pierdut nimic. Terminalul din clipul de mai jos va fi realizat în 99 de exemplare, cu o memorie internă de la 128 până la 1TB și un preț de la 6370 de dolari până la 7980 de dolari, în funcție de spațiu și modelul ales, iPhone 13 Pro sau iPhone 13 Pro Max.

Citește și: