Criptomoneda românească e pe val. Performanță istorică pentru Elrond

Criptomoneda românească e pe val. Performanță istorică pentru Elrond

Criptomoneda româneasca Elrond a atins, luni, o capitalizare de 5,37 miliarde de dolari, conform datelor coinmarketcap.com.

Pe lângă performanța financiară extrem de bună, Elrond are în vedere lansarea unei aplicații DeFi (Decentralized finance), denumită Maiar Exchange. Aceasta va permite schimbul de valori.

De asemenea, se pregătește și lansarea a Maiar Launchpad. Cu ajutorul acestei platforme, se deschid oportunități numeroase pentru oamenii care vor dori să investească în domeniu.

Vești neașteptat de bune pentru Elrond

“Bazată pe tehnologia Elrond, care este de 1000 de ori mai scalabilă și eficientă decât alte blockchain-uri precum Bitcoin sau Ethereum, platforma Maiar Exchange deschide o nouă cale semnificativ mai eficientă pentru a schimba valoare peer to peer. Oricine va putea tranzacționa valori și active digitale, instantaneu și la costuri neglijabile. Acesta este începutul unei noi ere pentru finanțele digitale.” a spus Beniamin Mincu, Elrond Network CEO.

Trebuie să știi că Elrond (simbol EGLD) este prima companie românească de blockchain care a reușit să ajungă în top 50 în ceea ce privește capitalizarea de piață la nivel mondial.

Elrond a fost creat de către Beniamin Mincu, Lucian Mincu și Lucian Todea în 2017. Totul a pornit de la ideea acestei echipe foarte talentate și îndrăznețe din Sibiu, iar astăzi criptomoneda se îndreaptă spre culmile succesului monedelor digitale globale.

„Sunt convins că tehnologia blockchain va fi utilizată într-o varietate de industrii, iar adopţia inclusiv în domenii critice este doar o chestiune de timp. Proiectul Elrond m-a atras de la început prin tehnologia creată, şi mai ales prin modalitatea în care aceasta rezolvă problemele serioase de scalabilitate. Consider că acesta este un moment important pentru piaţa globală blockchain, în care performanţa tehnologiei creşte semnificativ prin inovaţia adusă de Elrond”, a spus Andrei Pitiş, CEO Simple Capital şi adviser al Elrond Network.

La fel ca și alte monede digitale consacrate și foarte apreciate de investitorii din întreaga lume, precum Bitcoin sau Ethereum, Elrond coin este un blockchain de înaltă performanță care oferă viteze de rețea extrem de rapide și care poate susține până la 15.000 tranzacții pe secundă.

„Siguranţa şi utilitatea criptomonedelor în economia internetului a fost demonstrată de Bitcoin de-a lungul a 10 ani de existenţă, timp în care siguranţa sa nu a fost compromisă, iar valoarea şi răspândirea lui au crescut. Dar performanţa sa este insuficientă pentru nevoile semnificative ale internetului, iar Elrond rezolvă această problemă prin tehnologie inovatoare şi aplicaţia Maiar, prin care vom aduce următorul miliard de oameni în crypto”, a transmis Beniamin Mincu, director executiv şi fondator Elrond Network printr-un comunicat de presă.