Cele mai mici prețuri la gaze naturale pentru români, confirmate: ce ofertă să alegi, conform ANRE

Cele mai mici prețuri la gaze naturale pentru români, confirmate: ce ofertă să alegi, conform ANRE

Românii își pot schimba fără prea multe dificultăți furnizorul de gaze naturale. Ca să îți facă viața mai ușoară din acest punct de vedere, ANRE are un comparator de prețuri și tocmai a confirmat cea mai bună ofertă.

ANRE sau Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei tocmai a confirmat o ofertă foarte interesantă legată de gazele naturale pentru utilizatorii casnici. La ora actuală, în cazul în care te gândești să-ți schimbi furnizorul de gaz, se pare că ai face o afacere destul de bună dacă ai opta pentru Electrica Furnizare.

Cel mai mic preț la gaze naturale pentru românii, conform ANRE

În ultimele luni, s-au înregistrat creșteri semnificative la factura de gaze naturale atât pentru clienții cărora le expiră perioada contractuală, cât și pentru cei care aveau contracte în derulare. Cu alte cuvinte, nimeni nu este în siguranță sau salvat de explozia prețurilor pe piața de energie. Dincolo de situația de până la această oră, important este că Electrica Furnizare are acum cea mai bună ofertă, cele mai mici prețuri la gaze naturale.

Chiar dacă ai fi tentat să asociezi Electrica Furnizare doar cu energie electrică, nu este cazul acum. Conform analizei realizate de Economica, Electrica are oferta Gas Stabil Promo, care vine cu un preț al gazului marfă de 172 de lei/MWh fără TVA și este destinată clienților casnici din toată țara. Cel mai important aspect este însă faptul că prețul este fix pe toată perioada contractului și “garantat până la data de 31.12.2022”. Oferta este valabilă pentru cine o acceptă până la finalul acestei luni și, foarte important, se aplică clienților care nu au mai avut un contract de furnizare de gaze cu Electrica.

În final, dacă iei în calcul tarifele de rețea și TVA-ul, pentru clienții de distribuție din rețeaua Distrigaz Sud Rețele și Delgaz Grid, după ce treci la Electrica Furnizare, ajungi la 252 lei/MWh. Este important de reținut că prețul s-ar putea să fie mai mare față de cel pentru care au semnat contracte unii abonați în urmă cu un an, dar, cu siguranță, este mai mic față de ce poți obține la această oră pe piața din România.

După Electrica Furnizare, cele mai mici prețuri la. gaze naturale le au Tinmar, Enel și Engie.