Cele mai bune filme, după încasări: ce au făcut Conjuring 3, Quiet Place 2 și Cruella

Cele mai bune filme, după încasări: ce au făcut Conjuring 3, Quiet Place 2 și Cruella

Cinematografele s-au redeschis de curând și se vede că oamenii abia așteptau acest lucru. Iată ce impact au avut câteva filme care au rulat în sălile de cinema weekend-ul acesta.

“The Conjuring: Devil Made Me Do It” este pregătit să depășească „A Quiet Place Part II”, așa cum dezvăluie box-office-ul din Statele Unite, weekend-ul acesta, cu încasări estimate pentru perioada de trei zile de 25 milioane de dolari în 3102 de săli de cinema.

Deși producția Paramount A Quiet Place partea a doua a marcat debutul cu cele mai mari încasări din perioada pandemiei, weekend-ul trecut, cu încasări de 48 de milioane de dolari, și continuând până la încasări de 58 milioane de dolari. Venitul său weekend-ul acesta este anticipat la 20 de milioane, ceea ce îl pune pe locul doi, notează Cinemagia.ro.

Cele mai bune filme la încasări, la redeschiderea cinematografelor

Vineri, filmul horror The Conjuring 3 a strâns 9,67 milioane de dolari, în timp ce A Quiet Place Part II a strâns 6,08 milioane de dolari, oferindu-i primului un avans semnificativ, considerând și debutul acestuia pe HBO Max.

The Conjuring 3 îi surprinde pe Patrick Wilson și pe Vera Farmiga reluându-și rolurile de specialiști în domeniul paranormalului, investigând evenimentele supranaturale legate de procesul de crimă, din 1981, al lui Arne Cheyenne Johnson. Filmele legate de subiect au avut rezultate bune la box-office, și dacă cel de-al treilea film din serie aduce încasările estimate de 25 de milioane de dolari, îl va depăși pe “Annabelle Comes Home”, a cărui premieră a adus 20 de milioane de dolari.

Bătăliile de box-office precum aceea dintre The Conjuring 3 și A Quiet Place partea a doua continuă să anunțe revenirea mersului la filme, după un an de întârzieri și de săli goale în contextul pandemiei COVID-19.

Odată cu venirea verii, blockbustere precum Black Widow de la Marvel și Suicide Squad a lui James Gunn pot să se aștepte la normalizarea statisticilor.

Cruella de la Disney este așteptată să ocupe locul trei weekendul acesta, cu un total estimat pe durata a trei zile de 11,2 milioanede dolari. Cu Emma Stone, într-un prequel cu nuanțe punk rock despre originile eroinei negative din 101 dalmațieni, Cruella este estimată la a aduce 43 de milioane de dolari.

Citește și: