10 aug. 2021 | 20:15

Cel mai mic smartphone 4G din lume, mai aproape de lansare: cât costă ”micuțul”

ACTUALITATE
Cel mai mic smartphone 4G din lume, mai aproape de lansare: cât costă ”micuțul”

În ziua de azi, când, toată lumea tinde să își ia telefoane cu diagonală cât mai mare, pentru a naviga și viziona cât mai plăcut și ușor. Însă, există necesitatea reală a unui telefon cât mai mic, cât mai comod și totuși util.

Sunt multe situații în care ne-ar plăcea să avem un telefon foarte mic, ieftin, dar pe care totuși să ai cele mai uzuale aplicații pentru diverse situații.

Astfel, apare Mony Mint, cel mai mic smartphone 4G, un dispozitiv Android care poate fi partenerul tău de călătorie sau orice altă activitate care presupune purtarea unuia atât de mic.

De ce se compară Mony Mint cu un telefon standard ?

Ca un plus la acest telefon este faptul că acceptă rețelele 4G din întreaga lume, include în continuare opțiunea Skype, WhatsApp, Viber și pot fi preluate apeluri Wi-Fi dacă nu găsiți o cartelă SIM cu apeluri ieftine în străinătate. Are opțiunea de dual-SIM, care este foarte potrivită celor care călătoresc foarte mult, avînd posibilitatea de a-și cumpăra o cartelă suplimentară potrivită.

Este suficient de mic, deci poate fi folosit și de cei care iubesc natura și sportul, fiind perfect pentru drumeții sau în timp ce faci sport, ca MP3 player. O altă opțiune pro este faptul că poți adăuga un card microSD.

Prețul este unul competitiv, acesta va putea fi achiziționat prin platforma Indiegogo, platformă care promovează și susține ideile și startup-urile. Aici, micul smartphone poate fi găsit la 150 dolari, dar există și prețuri mai bune la Early Bird care încep de la 100 dolari până la 130 dolari.

Deci, e bine de știut că la un preț bun poți găsi un telefon foarte mic și util, atât timp cât îți regăsești aplicațiile cu care ești obișnuit și poți apela de oriunde și în orice condiții, oferindu-ți libertatea de care ai nevoie.

Dacă vrei să achiziționezi „micuțul” Mony Mint, trebuie doar să susții ideea și să comanzi, deoarece producția și livrarea vor începe în curând, adică în luna noiembrie a acestui an.